Ilmoita ehdokkaasi Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2023

https://www.rantalainen.fi/tulevaisuuden-urheiluseura-2023/

Tiedätkö urheiluseuran, jossa on hyvä meininki ja vahva halu kehittää toimintatapoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita? Ehdota seuraa Tulevaisuuden urheiluseuraksi. Tilitoimisto Rantalainen lahjoittaa yhdelle seuraehdokkaalle 2500 euron stipendin.

Tilitoimisto Rantalainen on Suomen Olympiakomitean pitkäaikainen palvelukumppani, joka tuntee hyvin Suomen urheiluseurojen haasteet ja mahdollisuudet. Tulevaisuuden urheiluseura -stipendin avulla Rantalainen haluaa auttaa urheiluseuroja katsomaan tulevaisuuteen, tukalasta taloustilanteessa huolimatta. Rantalainen tarjoaa kaikille urheiluseuroille tukea seuran talous- ja palkkahallinnon kehittämiseen.

Näin ilmoitat seuran ehdokkaaksi

Tulevaisuutta on helpompi rakentaa, kun näkymä talouteen on turvattu nykyaikaisilla taloudenhoidon työkaluilla. Onko seuran johtaminen läpinäkyvää, ammattimaista ja nykyaikaista? Näkyykö seuran toiminnassa vastuullisuus ja yhdenvertaisuus?

  1. Mitkä sinun mielestäsi ovat tulevaisuuden urheiluseuran tärkeimpiä tunnusmerkkejä
  2. Miten tunnusmerkit näkyvät ehdottamasi seuran toiminnassa?
  3. Miten seura käyttäisi 2500 euron stipendin?

Vastaa näihin kysymyksiin 10.4. mennessä alla olevalta lomakkeelta, niin ehdottamasi seura on mukana Tulevaisuuden urheiluseuran valinnassa. Seuran valitsee Olympiakomitean ja Rantalaisen yhteinen raati. Stipendi luovutetaan seuralle valinnan jälkeen. 

Ilmianna Tulevaisuuden urheiluseura tällä lomakkeella!

Lue täältä viime vuoden voittajasta: Mäntyharjun Virkistys valittiin Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2022

 

Lisätietoja:

Rantalainen: Asiakkuusjohtaja Laura Iivonen, puh. 010 321 6715

Suomen Olympiakomitea: Seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja, puh. 040 061 7531

Lue Olympiakomitean koko uutinen täältä.