Huolehdi PDGA-sääntökokeen voimassaolosta

SFL muistuttaa kilpailunjärjestäjiä ja pelaajia huolehtimaan, että sääntökoe on suoritettu ja voimassa koko kilpailukauden ajan.

PDGA:n virallinen toimitsijakoe on sääntökoe, jota tarvitaan sekä SFL:n alaista kilpailua järjestettäessä että tiettyihin kilpailuihin osallistuttaessa. 

Sääntökokeen tulee olla virallisesti hyväksytty ja voimassa seuraavissa tilanteissa:

  • SFL:n alaisen kilpailun TD:nä, apu-TD:nä tai virallisena toimitsijana toimiminen. Muistathan, että TD:n ja nimetyn apu-TD:n toimitsijakoe tulee olla voimassa sekä kilpailua hakiessa että kilpailun aikana.
  • Arvokisoissa pelatessa: Frisbeegolfin MM-kisoihin, EM-kisoihin ja SM-kisoihin osallistuvilla pelaajilla tulee olla sääntökoe suoritettuna ja voimassa koko kilpailun ajan.
  • Toureilla pelatessa: Prodigy Disc Pro Tourille ja SFL Masterstourille osallistuvilla pelaajilla tulee olla sääntökoe suoritettuna ja voimassa koko kilpailun ajan.

Toimitsijakokeessa käydään lävitse yleisimpiä sääntötulkintoja ja se suoritetaan sähköisesti, apuna saa käyttää PDGA:n sääntö- ja kilpailuopasta. Hyväksytysti suoritettu toimitsijakoe on voimassa kolme vuotta.

Kilpailuhakemuksessa nimetyt kilpailunjohtajat voivat ottaa yhteyttä suoraan PDGA:n Suomen maakoordinaattoriin ja kysellä tunnuksia kokeisiin, mikäli sääntökoe on suorittamatta. Kaikille SFL:n alaisten kilpailun TD:ille ja apulais-TD:ille myönnetään ilmainen sääntökoe. Suomen maakoordinaattorina toimii Tapani Aulu (tapani.aulu@frisbeegolfliitto.fi).