Infotilaisuus EM-pelaajahausta pe 10.2. klo 17

SFL järjestää frisbeegolfin EM-kilpailuihin hakeneille ja jo valituille tiedotus- ja keskustelutilaisuuden perjantaina 10.2. klo 17.

Urheilutoimenjohtaja Tapani Aulu esittelee lyhyesti valintajärjestelmän, paikkajaon ja matkanjärjestämisen suunnitelmat ja vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää jo etukäteen sähköpostilla: tapani.aulu@frisbeegolfliitto.fi

Kokoontuminen järjestetään etäyhteydellä Teamsissa: Liity tästä.

EM-kilpailujen pelaajahaku auki helmikuun ajan

EM-kilpailuiden pelaajahaku on auki vielä helmikuun ajan. Avoimien ja junioriluokkien EM-kilpailut kilpaillaan Tallinnassa, Virossa 16.-20.8.2023. Mastersluokkien EM-kilpailut kilpaillaan puolestaan Szarvasissa, Unkarissa 23.-27.8.2023. 

Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen