Frisbeegolf ensi kertaa SELL Student Games lajina

SELL Gamesit järjestetään Virossa 19.-21. toukokuuta.

Vasemmalla mustalla teksti XXXVIII SELL Games, oikealla logo

Kuva: SELL Student Games

 
Viron Tartossa toukokuussa järjestettävät SELL Student Gamesit ovat yksi Euroopan suurimmista opiskelijaurheilutapahtumista. Tänä vuonna kilpailtaviin lajeihin lukeutuu ensimmäistä kertaa frisbeegolf. 
 
Kolmepäiväiseen tapahtumaan osallistuu noin 2000 urheilijaa. Suurimmat osallistujamäärät tulevat järjestäjämaista eli SELL-maista Suomesta, Virosta, Latviasta ja Liettuasta. SELL Gamesien historia ulottuu aina vuoteen 1923 saakka, jolloin kilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa.
 
Ilmoittautuminen:
  • Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry:n Markku Rantahalvarille viimeistään 17.3. mennessä mailitse osoitteeseen markku.rantahalvari@oll.fi
  • Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot: Nimi, korkeakoulu, sähköposti ja puhelinnumero.

Rantahalvarin mukaan ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian oman paikan varmistamiseksi.

– Lajin suosio pääsi yllättämään järjestäjät. Sarjaan otetaan nyt 90 pelaajaa. Alkujaan oli ilmoitettu, että kaikki osallistujat pääsevät mukaan, sillä järjestäjät eivät odottaneet näin kovaa kiinnostusta, toteaa Rantahalvari.

Kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat, ja kisoihin ei ole ikärajoja tai tasorajoja. Osallistumismaksu on 40 euroa päivältä. Maksu sisältää kisat, oheisohjelman juhlineen ja ruokailut. Majoitustarjoukset saa järjestäjältä, tai majoituksen voi varata itse.
 
Kisojen nettisivut: SELL Games 2023
Frisbeegolfin säännöt: Disc-golf-ENG.pdf
Lisätietoja Markku Rantahalvarilta, puh. 044 780 0217.