UDisc: DiscGolfPark Worldin Pro-rata maailman kymmenenneksi paras

Heinola DiscGolfPark Worldin Pro-rata on juuri arvosteltu maailmanlaajuisessa Udisc-järjestelmässä kymmenenneksi parhaaksi frisbeegolfradaksi

Heinolan Lords of Disc Golf ry:n Kippasuo Pro-rata on arvosteltu maailman kymmenenneksi parhaaksi frisbeegolfradaksi. Kymmenes sija perustuu maailmanlaajuisesti käytössä olevaan UDisc-applikaatioon kirjattuihin arvosteluihin. Sijoitus julkaistiin UDiscin sivuilla eilen ja loput 10 parhaan joukkoon arvioidut radat julkaistaan yksitellen seuraavien päivien aikana. Tällä hetkellä maailmasta löytyy jo yli 13 000 rataa 80 eri maasta.

Heinolalaisen Lords of Disc Golf ry:n talkoovoimin rakentama ja ylläpitämä rata pysyy seuran puheenjohtajan Jere Pohjankosken mukaan maksuttomana myös tulevaisuudessa. Seuralla on selkeät tulevaisuuden tavoitteet radan kehittämistyössä. 

– Tulemme jatkossakin tekemään toimenpiteitä, joilla pidämme suomalaisen frisbeegolfradan maailman top10 -listalla. Vaikka viime vuoteen verrattuna sijoitus muuttui 5. sijasta kymmenenneksi niin silti tämä kymmenen parhaan joukossa oleminen on suuri kunnia. Arvioitujen ratojen joukossa on upeita ratoja huikeilla fasiliteeteilla. Top10 -listalla Kippis erottuu vapaaehtoisella ratamaksullaan, sillä monet top10 -radoista ovat yksityisiä ja maksullisia ratoja, toteaa Pohjankoski.

Lue UDiscin artikkeli Pro-radasta ja radan kehitystyöstä Lords of DiscGolf -seurassa: World’s Best Disc Golf Courses: #10 Kippasuo Pro DiscGolfPark, Heinola, Finland | UDisc

12 metriä leveä alueopaste ja ratakartta

Heinola DiscGolfPark Worldin 12 metriä leveä alueopaste ja iso ratakartta. Kuva: LDG/Pasi Koivu.