Seuratoiminnan menestystekijät muutoksessa – Olympiakomitean uusi webinaarisarja urheiluseuroille

Webinaareissa seuratoiminnan asiantuntijat ja vierailevat ammattilaiset sparraavat seuran taloushallinnon, tietosuojan, markkinoinnin, tiedolla johtamisen sekä seuran laadun kehittämisen ammattilaisiksi. 

Webinaarisarjan mainoskuva. Kuva: Olympiakomitea.

 

Olympiakomitea on julkaissut uuden webinaarisarjan ”seuratoiminnan menestystekijät muutoksessa”, joka auttaa urheiluyhteisöä ja urheiluseuroja toimintaympäristön muutoksissa. Webinaarisarjassa annetaan vastauksia siihen, minkälaista on laadukas ja vastuullinen urheiluseuratoiminta digiajassa? Miten turvata seuran toimintaedellytykset muuttuvassa maailmassa? Webinaareissa Olympiakomitean seuratoiminnan asiantuntijat ja vierailevat ammattilaiset keskustelevat, sparraavat ja kouluttavat seuran taloushallinnon, tietosuojan, markkinoinnin, tiedolla johtamisen sekä seuran laadun kehittämisen ammattilaisiksi. 

Kouluttajina toimivat Olympiakomitea, urheiluyhteisön ja kumppaneiden rautaiset aiheiden asiantuntijat. Webinaarisarja koostuu viidestä osasta ja toteutetaan kevään 2023 aikana. Voit ilmoittautua koko sarjaan tai pelkästään yksittäisiin osakertoihin, ja myös helposti perua tai muokata jälkikäteen ilmoittautumisia. Ilmoittautumalla mukaan saat meiltä viestiä, muistutuksia koulutuksista sekä arvokasta materiaalia ja oppaita kaikista webinaarien aiheista.

– Kutsun kaikki urheiluseuratoiminnassa mukana olevat toimijat kehittämään osaamistaan ja mukaan tähän webinaarisarjaan. Tavoitteenamme on yhdessä rakentaa edellytyksiä laadukkaalle ja uudistuvalle seuratoiminnalle, lisätä seuratoiminnan osaamista ja ammattitaitoa sekä tulevaisuudessa myös hyödyntää digitaalista osallistumista ja harrastamista, kertoo Olympiakomitean seura- ja jäsentoiminnan johtaja Jaana Tulla.

Ilmoittautumalla mukaan varmistat olevasi kartalla tulevaisuuden menestystekijöistä ja saat seuratyön ajankohtaiset opit ja vinkit Olympiakomitean seuratoiminnan huippuammattilaisilta!

Ilmoittaudu webinaarisarjaan:

OSA 1: Hyvä hallinto ja tietoturva digiajassa -webinaari 2.2. klo 15

OSA 2: Seuran laadun kehittäminen -webinaari 6.2. klo 15

OSA 3: Tiedolla johtaminen seurassa – webinaari 9.3. klo 15

OSA 4: Seuran markkinointi digiajassa -webinaari 23.3. klo 17

OSA 5: Sähköinen taloushallinto ja maksaminen digiajassa -webinaari 4.4. klo 17

Lue lisää webinaarien sisällöistä.

Lue Olympiakomitean koko artikkeli webinaarisarjasta täältä.