SFL masterstour 2023

SFL:n masterstourilla pelataan 6 osakilpailua vuonna 2023

SFL masterstour 2023 käsittää kuusi kaksipäiväistä osakilpailua. Viime vuodelta kalenterissa jatkavat Vihdin Kaatis ja Riihimäen Riutan osakilpailut ja paikkakuntana myös Tampere, mutta nyt ratana Tampere Disc Golf Center. Uusia osakilpailuja ovat Tammisaaren Västerby, Kuopion Puijo sekä Oulun Virpiniemi.

Kiertueen kilpailunjärjestäjähaussa oli tänäkin vuonna mahdollisuus järjestää kilpailut kaksi- tai kolmipäiväisinä, kaksi- tai kolmikierroksisina. Kaikki järjestäjät päättivät jatkaa viime vuoden formaatilla, eli pelataan 1 kierros päivässä kahtena päivänä. Tarkat tiedot kiertueen omalla sivulla: https://frisbeegolfliitto.fi/masters-tour/

Kiertuekalenteri 2023

6.-7.5. Vihti, Kaatis
17.-18.6. Tammisaari, Västerby
29.-30.7. Riihimäki, Riutta
5.-6.8. Kuopio, Puijo
2.-3.9. Oulu, Virpiniemi
9.9.-10.9. Tampere, Sentteri

Ilmoittautumiset avautuvat Metrixissä noin kuukautta ennen kutakin kilpailua.
Kiertue Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/2432873