Haku SFL:n Naisjaostoon kaudelle 2023-24 on auki

SFL:n Naisjaostoon haetaan mukaan innokkaita aktiiveja kaksivuotiselle toimikaudelle 2023-2024.

Naisjaosto tukee toiminnallaan liiton yhdenvertaisuussuunnitelmaa, jossa yhtenä tavoitteena on kasvattaa nais- ja tyttöharrastajien määrää vuosi vuodelta. Tätä tavoitetta tukeakseen Naisjaosto muun muassa kerää ja jakaa tietoa harrastajilta ja seuroilta erilaisista tavoista, miten naisia saadaan lisää mukaan toimintaan. Lisäksi Naisjaosto koordinoi valtakunnallista Lady Tour -kilpasarjaa, joka toimii sekä matalan kynnyksen kisana aloitteleville naispelaajille että mukavana kisana ja tapahtumana jo pidempään harrastaneille naisille. Toimintaan voi kuulua myös jotain muuta: jaosto suunnittelee itse toimintaansa omien kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Lisätietoja Naisjaostosta

Jaostoon valitaan tässä haussa 3-4 jäsentä. SFL:n hallitus käsittelee hakemukset kokouksessaan tammikuun puolivälissä.

Viimeinen hakupäivä on 1.1.2023.

Täytä hakemus täällä!

Lisätietoja:

Laura Heikkilä, laura.heikkila@frisbeegolfliitto.fi tai 040 8258899