European Masters Games Tampereella – frisbeegolf mukana ensimmäistä kertaa

European Masters Games on aikuisurheilijoiden urheilufestivaali, joka korostaa ystävyyttä, intohimoa ja inspiroi kehittymään hyvinvointia edistävässä urheilyhteisössä.
Kilpailu on monilajitapahtuma, johon odotetaan yhteensä 7500 osallistujaa ympäri maailman.

Tampere isännöi viidettä European Masters Games -tapahtumaa 26.6.-9.7.2023.

European Masters Games on kansainvälinen mastersurheilun ”olympialaiset”. Monilajitapahtuman kilpailuohjelma sisältää noin 30 kesälajia ja frisbeegolf on nyt mukana ensimmäistä kertaa. Masters Gamesit järjestää mastersurheilun kattojärjestö International Masters Games Association (IMGA) yhdessä paikallisen järjestäjän kanssa.

Masters Gameseihin odotetaan jopa 7500 osallistujaa ympäri maailman. Kisoissa on mukana arvokisavoittajia mutta myös innokkaita harrastajia. Kisassa edustetaan itseään, eikä maata tai liittoa, joten kuka tahansa voi osallistua.

Kisojen verkkosivut: https://www.emg2023.fi/fi/

Frisbeegolf Tampereen frisbeegolfkeskuksessa

Kun kisat ovat Suomessa ja Tampereella, on vain luonnollista, että frisbeegolf on mukana kisoissa. Kisa pelataan Tampereen frisbeegolfkeskuksella kolmipäiväisenä kisana, kierros päivässä 27.6.-29.6.2023

Kisan luokat:

  • N40, N50, N60, N70+
  • M40, M50, M60, M70+

Kilpailu ei ole sanktioitu eli ei vaadi lisenssiä tai PDGA-jäsenyyttä.

Osallistumismaksu 200 € kaikissa luokissa. Osallistumismaksut nähtävillä tapahtuman nettisivuilla.  

Kilpailussa ei jaeta rahapalkintoja.

EMG2023 ilmoittautuminen on auki 

European Masters Games 2023 ilmoittautuminen on avautunut. Luethan huolellisesti säännöt & ehdot ennen kuin ilmoittaudut mukaan tapahtumaan. Ilmoittautumalla nyt saat  -15 % osallistumismaksuista ensimmäisen kuukauden ajan. Early Bird -tarjous on voimassa 06.11.2022. EMG2023 ilmoittautuminen on auki huhtikuun loppuun 2023.

Linkki ilmoittautumiseen: https://www.emg2023.fi/participation/join-now/

Ilmoittautuneiden määriä julkaistaan myöhemmin.