Euroopan suurin naisten frisbeegolftapahtuma Heinolassa 24.9.

Power Putt Ladies Open kokoaa frisbeegolfin naisharrastajia Kippikselle.

Naiset yhteiskuvassa, taustalla kyltti Frisbeegolfrata sekä ruskassa olevia koivuja.

Power Putt Ladies Open kokoaa jälleen naisia ja tyttöjä frisbeegolfin suurtapahtumaan. Kuva viime vuoden tapahtumasta Karkkilasta.

 

Power Putt Ladies Open kokoaa frisbeegolfin naisharrastajia Heinolan DiscGolfPark Worldiin tämän viikon lauantaina 24.9. Kyseessä on kilpailutapahtuma, johon osallistuu yhteensä noin 190 naisfrisbeegolfaajaa ympäri Suomea. Mukana on myös virolaisia ja saksalaisia frisbeegolfin harrastajia.

Naiset ja tytöt kilpailevat lukuisissa eri sarjoissa taitotasonsa mukaan ja lisäksi ohjelmassa on monipuolisia lajiklinikoita sekä oheiskilpailuita. Maksuton tapahtuma on vajaalla 200 osallistujalla Euroopan suurin naisten frisbeegolftapahtuma.

Tapahtuman järjestäjät tavoittelivat maailman suurimman naisfrisbeegolftapahtuman titteliä. Power Putt Ladies Open -tapahtuma keräsi viime vuonna sata osallistujaa Karkkilassa järjestettyyn tapahtumaan. Tänä vuonna osallistujamäärä käytännössä tuplaantuu.

Kilpailutapahtuma järjestetään maailmanlaajuista tunnettuutta saavuttaneella, Suomen suurimmalla frisbeegolfkeskuksella DiscGolfPark Worldissä Heinolassa. Tapahtuma alkaa klo 9 ja päättyy klo 18.15 alkavaan palkintojen jakoon. Katsojilla on tapahtumaan vapaa pääsy.