Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaaminen etäyhteydellä 3.10.

Tapaamisessa kuulee kuinka harrastuksen järjestäjäksi voi päästä, miksi toimintaan kannattaa lähteä mukaan ja millaista harrastustoimintaa voi järjestää. Lisäksi pääsee esittämään Harrastamisen Suomen malliin liittyviä kysymyksiä.

Ilmoittautuminen 28.9. mennessä.

Tervetuloa Harrastamisen Suomen mallin verkostotapaamiseen maanantaina 3.10.2022 klo 12.30-14.00. Tapaaminen on suunnattu harrastusten järjestäjille, jotka haluaisivat järjestää mallin mukaisia harrastuksia ja jotka jo toimivat harrastusten järjestäjinä.

Tapaamisessa kuulee kuinka harrastuksen järjestäjäksi voi päästä, miksi toimintaan kannattaa lähteä mukaan ja millaista harrastustoimintaa voi järjestää. Lisäksi pääsee esittämään Harrastamisen Suomen malliin liittyviä kysymyksiä.

Ohjelma

 • Miten pääsee harrastuksen järjestäjäksi? Tarja Vartiainen, koordinaattori Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste
 • Harrastusten järjestäjien näkökulmat:
  – Teatteriekspertit, kerho teatterista kiinnostuneille, Anu Enqvist, yleisötyöntekijä ja näyttelijä, Nukketeatteriyhdistys Akseli Klonk ry.
  ”Teatteriekspertit on kerho teatterista kiinnostuneille 7-9-luokkalaisille. Ryhmässä tutustutaan teatterin maailmaan näyttelijäntyön lisäksi perehtyen teatterin tekemisen eri osa-alueisiin, kuten lavastukseen, puvustukseen, nukketeatteriin tai ääni- ja valosuunnitteluun. Ryhmä kokoontuu Kulttuuritalo Valveella, jossa on mahdollista tutustua myös esimerkiksi Valveen gallerioiden näyttelyihin, elokuvateatteri Studion elokuviin, talossa järjestettäviin festivaaleihin – ryhmäläisten oman kiinnostuksen mukaan.”
  – Seurayhteistyöllä järjestetään yhteinen palloilukerho, Johanna Tiinus, toiminnanjohtaja, GrIFK
  ”Palloilukerho on usean seuran yhteistyössä järjestämä kerho, jossa on tarjolla eri palloilulajeja.”
 • Harrastamisen Suomen mallin ajankohtaiset asiat, kysymykset ja keskustelu

Tapaaminen järjestetään etäyhteydellä Teamsissä.

Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessähttps://q.surveypal.com/3.10.22-ilmo