Tähtiseurapäivät kutsuu seuratoimijat Helsinkiin 8.-9.10.2022

Mukaan ovat tervetulleita sekä Tähtiseurojen että myös muiden seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneet seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja haluavat verkostoitua kollegojen kanssa!

Tähtiseurapäivät kutsuu seuraväen ja lajiliittojen johdon yhteiseen seminaariin Helsinkiin Marina Congress Centeriin 8.-9.10.2022.  Luvassa on mielenkiintoista ja monipuolista ohjelmaa huippupuhujineen ja -asiantuntijoineen. Tapahtuma saattaa yhteen seurojen ja lajiliittojen johtoa ja valmennusvastaavia auttaen heitä verkostoitumaan sekä menestymään myös tulevaisuudessa.

Mukaan ovat tervetulleita sekä Tähtiseurojen että myös muiden seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneet seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja haluavat verkostoitua kollegojen kanssa! Ohjelma sisältää mielenkiintoisen pääseminaarin, monipuolisesti rinnakkaissessioita, lajien omia kohtaamisia sekä iltajuhlan.

Monipuolinen ohjelma

Lauantai 8.10.

Lauantaina yhteisen ohjelman avauspuheenvuoron pitävät Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori ja toimitusjohtaja Taina Susiluoto. Tulevaisuustutkija Ilkka Halava herättelee aiheella “Huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä”Seurapaneelin teemana on ajankohtainen ja puhutteleva aihe “Turvallinen seuratoiminta“. Keskustelijoina paneelissa:  Eevaleena Ylimäki puheenjohtaja OVOS, Petri Harainen toiminnanjohtaja FC HonkaShawn Huff koripalloilija, Antti Pennanejääkiekkovalmentaja ja Kaari Mattila pääsihteeri Ihmisoikeusliitto. Syksyn yhteisen Tähtiseurojen markkinointikampanjamme innoittamana Petteri Kilpinen ja “yllätysseura” herättelevät aiheella “Miten  rakennetaan seuralle hyvä brändi?”.

Lauantaina järjestetään myös lajien omia palavereja. Päivän kruunaa Tähtiseurojen yhteinen iltajuhla, jossa palkitaan vuoden Tähtiseurat ja Fiksu seura.  Viihtymisestä huolehtii stand up koomikko Mikko Vaismaa.

Sunnuntai 9.10.
Sunnuntaina kello 9-12 on tarjolla rinnakkaisohjelmaa  eri teemoilla. Voit valita vapaasti oman mielenkiintosi mukaan mihin n. 30 minuutin sessioihin osallistut!

Tässä teemoja:

  • Onko lasten ja nuorten urheilu liian totista – Urheilupsykologi Tiina Röning
  • Lasten ja nuorten seurojen kohtaaminen ideoita seuroista seuroille
  • Urheiluseurat ikääntyvien liikunnan tuottajina – Saila HänninenIkäinstituutti 
  • Aikuisliikunnan seurojen kohtaaminen ideoita seuroista seuroille. 
  • Tähtiseura-ohjelma huippu-urheiluseurojen toiminnan kehittäjänä – Jaana Tulla ja Jani Tanskanen, Olympiakomitea 
  • Seura huippu-urheilijan takana – Matti Heikkinen, Olympiakomitea  
  • Suomisport nyt – miten markkinoida seuraasi Suomisportin avulla – Carita Riutta, Olympiakomitea 
  • Sosiaalinen media seuran markkinoinnin apuna 
  • Työkaluja vastuullisuuden edistämiseen seurassa – Elina LaineOlympiakomitea 
  • Seuran jäsenyys vai asiakkuus – mitä se oikeasti on? – Rainer Anttila, Olympiakomitea 

Tervetuloa mukaan Tähtiseurapäiville kohtaamaan kollegoita muista seuroista ja lajeista!

Tutustukaa ohjelmaan, kootkaa porukka ja ilmoittautukaa mukaan! Early bird -hinnoittelun mukainen ilmoittautumisaika päättyy 31.8. ja lopullinen ilmoittautuminen 25.9.​2022.

Tutustu Tähtiseurapäivien nettisivuun, josta löytyy tapahtuman tarkemmat tiedot, hinnat ja ilmoittautumislinkki.