Frisbeegolfia kaikille -koulutus Kisakeskuksessa 15.-16.10.

Koulutus on hyödyllinen kaikille soveltavasta frisbeegolfista kiinnostuneille. Ilmoittautuminen 23.9. mennessä.

SoveLi järjestää Frisbeegolfia kaikille -koulutuksen yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean, Suomen Frisbeegolfliiton ja Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa.

Koulutus on hyödyllinen kaikille soveltavasta frisbeegolfista kiinnostuneille. Kurssin jälkeen osaat soveltaa osaamistasi erilaisten ryhmien ohjaamisessa frisbeegolfin saloihin. Saat myös laajat tiedot esteettömyydestä, soveltavasta liikunnasta ja erilaisuuden kohtaamisesta liikunnassa.

Koulutusviikonlopussa (la–su 15. -16.10.2022) pääset Henry Mannin ohjeistuksella tutustumaan Urheiluopisto Kisakeskuksen esteettömään multigolfrataan. Frisbeegolfin saloihin kurssilaiset tutustuttaa maailman huipulta Leo Piironen. Tavoite on, että viikonlopun jälkeen tunnet perusteet esteettömyydestä, frisbeegolfin ohjaamisesta, vammaisurheilusta ja soveltavasta liikunnasta.

Koulutus sisältää verkko-opintoja soveltavasta liikunnasta. Osallistujat saavat myös Frisbeegolfliiton ja SoveLin tekemän oppaan Soveltava frisbeegolf – ohjaajan opas (2021). Kurssin hinta on 155 € / hlö. 

Viikonlopun ohjelma

Urheiluopisto Kisakeskuksen esteetön MultigolfPark- puistossa on 3 suorituspaikkaa, joissa jokaisessa 3 eri väylää, eli yhteensä 9 väylää, jotka ovat noin 20–50 metrin pituisia. Peliä voidaan pelata frisbeegolfkiekoilla, jalkapalloilla sekä lajiin kehitetyillä puistogolfvälineillä.

Frisbeegolfia kaikille -koulutus (10 h)
Aika: 15.-16.10.2022
Kurssi alkaa la 15.10. klo 10.30 ja päättyy su 16.10. klo 15
Paikka: MultigolfPark- puisto, Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Raasepori
Peruutusehdot: https://kisakeskus.fi/peruutusehdot/
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 23.9. mennessä: info@kisakeskus.fi . Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja kurssille on rajoitetusti!
Lisätietoja: Nina Eränpalo nina.eranpalo@soveli.fi, gsm 040 551 4468

Kouluttajat

Henry Manni on Suomen Paralympiakomitean lasten ja nuorten liikunnansuunnittelija sekä esteettömyyskartoittaja. Pyörätuolikelaajana Henry on saavuttanut Rion paralympialaisista pronssia. Frisbeegolf on lajina Henrylle hieman vieraampi, mutta esteettömyys ja vammaisurheilu on sitäkin tutumpaa.

Leo Piironen on suomalainen frisbeegolfaaja ja avoimen sarjan Suomen mestari vuosilta 2012, 2016 sekä 2018. Piironen on voittanut myös MJI-sarjan junioreiden Suomen mestaruuden 2010, sekä MJII-sarjan junioreiden Suomen mestaruuden 2009.

Henry Manni ja Leo Piironen pitävät koulutuksen 15.-16.10.2022.

 

Lue Kisakeskuksen uutinen koulutuksesta: Frisbeegolfia kaikille -ohjaajakoulutus (kisakeskus.fi)