Frisbeegolfin Ohjaaja 1-kurssi Heinolassa 10.9.2022

Uudistetun frisbeegolfin Ohjaaja 1-kurssin lähipäivä järjestetään Heinolassa.
Ilmoittautuminen 4.9. mennessä.

Ohjaaja 1-kurssin suorittaminen

Ohjaaja 1 -koulutukseen osallistuminen alkaa Frisbeegolfohjaajan verkkokurssin suorittamisella. Kurssi on kaikille avoin ja maksuton, ja sen voi suorittaa vaikka ei osallistuisikaan Ohjaaja 1 -koulutukseen. Verkkokurssin suorittaminen kestää noin 1,5 tuntia ja kurssista saa meritiin omalle Suomisport-tilille. 

Kurssilla käydään läpi ohjaamisen perusteita, frisbeegolfin ohjaamista sekä heittämisen ohjaamista. Kurssilla tutustutaan myös vastikään julkaistuun junnufriba-fi -sivustoon, joka sisältää materiaalipankin frisbeegolfharjoitusten pitäjille. Kurssille on koottu ohjaamisen tueksi myös joitakin verkkosivuja ja tiedostoja. 

Kurssille kirjaudutaan omilla Suomisport-tunnuksilla tai kertakirjautumiskoodilla.

Löydät verkkokurssin täältä: Frisbeegolfliitto: Kirjaudu sivustoon (mmg.fi)

Kenttäpäivään osallistuminen

Kenttäpäivässä keskitytään erilaisten harjoitteiden ohjaamiseen. Tekniikkaharjoitteiden läpikäynti on kenttäosuudessa jätetty vähemmälle kuin aiemmassa koulutuksessa, sillä lasten ja nuorten ohjaamisessa olennaisempaa on erilaisten pelien ja harjoitteiden ohjaaminen. 

Kenttäpäivän osallistumisen edellytyksenä on, että Frisbeegolfohjaajan verkkokurssi on suoritettu.

Heinolan kenttäosion koulutuksesta vastaa Suomen frisbeegolfliiton aluekouluttaja Henry Liukkonen.

Ilmoittautuminen kenttäpäivään 4.9. mennessä SuomiSportin kautta: SuomiSport – Frisbeegolf Ohjaaja 1-kurssi – Heinola