Koululaisten frisbeegolfmestaruuskisaan ehtii ilmoittautua perjantaihin mennessä

Frisbeegolfmestaruuskisa 2022 järjestetään Keuruulla 2.9. Kaikissa sarjoissa on vielä tilaa.

Valtakunnallinen mestaruuskisa heitetään Keuruulla 2.9.2022. Järjestäjänä toimii Frisbeegolf-seura Mandon Kiertäjät ry. Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy tämän viikon perjantaina 19.8. Kaikissa sarjoissa on vielä tilaa ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sarjat
A-sarja tytöt, avoin
A-sarja pojat, avoin
B-sarja tytöt, avoin
B-sarja pojat, avoin

A-sarjaan osallistuvat 2002-2005 syntyneet ja B-sarjaan 2006-2009 syntyneet. Aluekisojen avointen sarjojen kolmella parhaalla ja harrastajasarjojen voittajilla on varattu paikka kisoihin 31.7. asti jonka jälkeen paikat vapautetaan. Loput paikat (yhteensä 72 / ikäluokka) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sarjojen kiintiöt huomioiden.

Kilpailutapa
Yhteislähtönä 2×18 väylää. Tutustu frisbeegolfin sääntöihin tästä: https://frisbeegolfliitto.fi/frisbeegolfin-virallinen-saantokirja-ja-kilpailuopas/

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.lyyti.in/KLLfrisbee22. Ilmoittautumisen tekee pelaajan täysi-ikäinen yhteyshenkilö (opettaja, vanhemmat, seuran edustaja, tms.). Ilmoittautumismaksu on 17 euroa ja sisältää keittolounaan kisapaikalla kierrosten välissä.
HUOM! Ilmoittautumisen jälkeen saa yhteyshenkilö linkin kisan Metrixiin, jossa pelaaja rekisteröityy kisaan. Metrix-linkki toimitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.
Ilmoittautuminen 19.8. mennessä!

Lisätietoja: Koululaisten frisbeegolfmestaruus 22 – Koululiikuntaliitto (kll.fi)