Frisbeegolfin huiput Salossa

Näytöstapahtuma Salossa 30.6.

Salon SM-viikko käynnistyy torstaina 30.6. usean lajin voimin. Avauspäivän huipentaa illansuussa frisbeegolfin heittonäytös, joka heitetään aivan kaupungin keskustassa.

Uskelanjoen yli heitettävään hole-in-one -näytökseen osallistuu lajin kirkkaimpia kotimaisia tähtiä. Vetonauloina paikan päällä nähdään Väinö Mäkelä, Heidi Laine, Janne Hirsimäki, Silva Saarinen ja Antti Kotilainen. Lisäksi paikallista väriä näytökseen tuo 13-vuotias junioripelaaja Joona Lindholm.

Janne Hirsimäeltä (kesk) löytyy 14 arvokisamitalia MM-, EM- ja SM-tasoilta. Kuva: Laitiala, SFL

Poikkeuksellinen tilaisuus

Frisbeegolfin huippunimien esiintymistä Salossa voisi luonnehtia poikkeukselliseksi. Kansallisen kärkitason kilpailuja ei Salossa ole järjestetty tai näköpiirissä, joten nyt avautuva tilaisuus idolien tapaamiseen paikan päällä on ainutkertainen.

Torstaina 30.6. klo 18:15 alkava näytöstapahtuma järjestetään otolliseen aikaan; heti näytöksen jälkeen viereisellä esiintymislavalla aloittaa iltatorin esiintyjävieras Taikakuu. Myös SM-viikon kutsuvieraat saapuvat seuraamaan heittonäytöstä. SM-viikon avauspäivän juontaa paikan päällä Kaj Kunnas.

Näytösurheilijoilla on edessään kuumottava 50-metrinen heitto joen yli. Vajaan puolen tunnin heittoshown jälkeen urheilijat jakavat nimikirjoituksia viereisessä Horninpuistossa – toivottavasti hole-in-onen saattelemina.

Meet & greet -nimmaritilaisuus järjestetään heti heittonäytöksen jälkeen. Kuva: Sami Ranta, SFL

Tervetuloa mukaan viihtymään!

Perjantaina 1.7. Salossa rikotaan ennätyksiä ja taistellaan frisbeen pituusheiton SM-mitaleista.

Kilpailusivuilta löydät lisäinfoa.