Seurakahvit 30.5. klo 18-19.30: esittelyssä SFL:n uudet palvelut seuroille

Kaikille avoin seurafoorumi pidetään maanantaina 30.5. klo 18-19.30 (Teams). Aiheina Ohjaaja 1 -koulutus ja materiaalipankki frisbeegolfharjoitusten pitäjille, tervetuloa!

Tervetuloa Seurakahveille maanantaina 30.5. klo 18-19.30! Kaikille avoimessa seurafoorumissa esitellään SFL:n kahta uutta palvelua seuroille: 

  • Ohjaaja 1 -koulutus: lasten ja nuorten ohjaamiseen painottuva Ohjaaja 1 -koulutus koostuu kaikille avoimesta verkkokurssista sekä yhden päivän kestävästä lähiopetuksesta. 
  • Materiaalipankki: sivusto sisältää monipuolisesti pelejä, harjoitteita ja vinkkejä frisbeegolfharjoitusten pitäjille. Sivuston tarkoituksena on tukea junioreiden ohjaamista.

Näiden aiheiden lisäksi on tilaa vapaalle keskustelulle. Viime vuonna käynnistetyn seurafoorumi Seurakahvien aiheena ovat ajankohtaiset teemat sekä aiheet, joista seuraväki toivoo keskustelua. 

Seurakahveille voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.  Tilaisuuteen voi tulla kuuntelemaan vapaasti klo 18 ja 19.30 välillä ja poiketa vaikka vain hetkeksi. Tervetuloa!

Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella
Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Lisätietoja voi kysyä sihteeriltä (sihteeri@frisbeegolfliitto.fi).