SFL:n kysely jäsenseuroille 2022

Tänä vuonna liitto toteuttaa seurakyselyn, jonka tarkoituksena on mahdollistaa liiton jäsenseurojen segmentointi ja täten kohdennetumman tuen tarjoaminen seuroille.

Pyydämme yhtä vastausta jokaiselta SFL:n jäsenseuralta 31.5.2022 mennessä.

SFL on julkaissut lähes vuosittain kyselyn jäsenseuroilleen. Viime vuonna liitto toteutti yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyn ja vuonna 2020 junioritoiminnan kyselyn. Tänä vuonna liitto toteuttaa seurakyselyn, jonka tarkoituksena on mahdollistaa liiton jäsenseurojen segmentointi.  

Kysely tarjoaa SFL:lle tärkeää tietoa siitä, minkälaisia jäsenseuroja liitolla tällä hetkellä on ja miten seurojen tilanteet eroavat toisistaan.  Kyselyyn vastaaminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä kyselyyn vastaamalla seurat tarjoavat liitolle mahdollisuuden tukea seuraa entistä paremmin ja kohdennetummin!

Kyselyllä kartoitetaan millaista toimintaa jäsenseurat ovat toteuttaneet viimeisen vuoden aikana ja millaista toimintaa suunnitellaan seuraavan vuoden sisällä toteutettavaksi. Kyselyssä kysytään myös muun muassa kiinnostuksesta osallistua tuleviin ohjaajakoulutuksiin sekä liiton tarjoamien palveluiden käytöstä ja niiden toimivuudesta. 

Pyydämme yhtä vastausta jokaiselta SFL:n jäsenseuralta 31.5.2022 mennessä.

Linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUUpehz2ENFlly3h2jgN1ggqLeXSZXqtlJP6kVYZw9HMEf9Q/viewform?usp=sf_link

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Kyselyn tuloksia ei julkaista seurakohtaisesti eikä kyselyn tuloksia pysty yhdistämään yksittäiseen seuraan. 

Kyselyyn osallistuneiden seurojen kesken arvotaan SFL:n seuratuotekaupan tuotteita.

Lisätietoja kyselystä antaa liiton järjestösihteeri (sihteeri@frisbeegolfliitto.fi).

Kiitos jo etukäteen kyselyyn osallistumisesta!