SFL:n frisbeegolfyhteisölle suunnattuun kyselyyn saatiin yli 700 vastausta

SFL kartoitti maaliskuussa kyselyllä, miten frisbeegolfia seurataan ja millaisia näkemyksiä, tottumuksia ja mielikuvia suomalaisella frisbeegolfyhteisöllä on lajista.

SFL kartoitti maaliskuussa kyselyllä, miten frisbeegolfia seurataan ja millaisia näkemyksiä, tottumuksia ja mielikuvia suomalaisella frisbeegolfyhteisöllä on lajista. SFL:n Askel Sportsilta tilaamassa kyselyssä vastauksia toivottiin niin harrastepelaajilta kuin kansallisen ja kansainvälisen tason kilpapelaajilta sekä esimerkiksi seuratoimijoilta, lajitoimijoilta, harraste- tai kilpapelaajien huoltajilta sekä frisbeegolfin aktiivisilta seuraajilta.  

Reilut kaksi viikkoa avoinna olevaan kyselyyn saatiin yhteensä 743 vastausta. SFL kiittää jokaista kyselyyn vastannutta avustamisesta frisbeegolfin kehitystyössä! 

Kyselyyn vastanneilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintoina oli Suomen EM-joukkueen 2021 kisapaitoja. Pääpalkintona oli Suomen maajoukkueen nimmareilla varustettu kisapaita, ja sen voittajaksi arvottiin Mikko Heinlahdesta. EM-joukkueen kisapaidan arvonnassa onnetar suosi Jannea Kuopiosta ja Mikkoa Kontiolahdesta. Arvonnan voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. SFL onnittelee voittajia!