Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Olympiakomitea haastaa seurat ja yhdistykset mukaan Unelmien liikuntapäivään 10.5. Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran omille jäsenille. Lisäksi päivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tehdä omaa lajia ja toimintaa tutuksi.

Neljä eri kuvaa, joiden päällä otsikko #Unelmien liikuntapäivä.

Kuva: Olympiakomitea

 

Unelmien liikuntapäivänä 10.5. sytytetään liikkumisen kipinää! Aiempina vuosina yli miljoona ihmistä on lähtenyt liikkeelle Unelmien liikuntapäivänä. Haastamme myös tänä vuonna kaikki urheiluseurat ja muut yhdistykset mukaan liikkumisen juhlapäivään! Oletteko jo mukana? 

Unelmien liikuntapäivänä voi järjestää hauskaa yhteistä tekemistä seuran omille jäsenille. Lisäksi päivä tarjoaa oivan mahdollisuuden tehdä omaa lajia ja toimintaa tutuksi. Pop up -tapahtuma, avoimet treenit tai lajikokeilu ovat helppoja tapoja markkinoida toimintaa uusille harrastajille. 

Ilmoita tapahtumasi karttapalveluun 

Koulut, päiväkodit, työpaikat, yhdistykset, urheiluseurat ja ihan jokainen voi ideoida pienen tai isomman liikkumisen tapahtuman.  Tapahtumia voi ilmoittaa unelmienliikuntapäivä.fi -sivuston karttapalveluun tästä.  

 Tässä muutamia esimerkkejä jo nyt ilmoitetuista seurojen tapahtumista:  

  • Avoimet aikidotreenit 
  • Boffausta kaikille Turussa  
  • QR-koodi suunnistusta lapsiperheille 
  • Turun Naisvoimistelijoiden avoimet ovet 
  • Maksa mitä haluat -uintikokemus 
  • FUN Tampere Lielahti avoimet ovet 
  • OTC Juniors MTB viikkokisa 

Karttapalvelu antaa tapahtumille näkyvyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden oman toiminnan markkinointiin. Sen avulla ihmiset ympäri Suomen voivat hakea ja löytää itselleen sopivia tapahtumia ja osallistua niihin paikan päällä tai verkossa.   

Itse tapahtumapäivänä, tiistaina 10.5., karttapalvelu toimii alustana sadoille liikkumisen mahdollisuuksille – liikkumisen kipinän herättäjille. Se tekee näkyväksi liikkeen voiman ja liikkumisen juhlan ympäri Suomen!  

Kaikkien tapahtuman ilmoittaneiden kesken arvotaan Olympic Team Finland -tunnuksilla varustettu Tunturi Poni -pyörä, jolla suomalaisurheilijat ovat ajelleet Pekingin kisakylässä. 

Markkinoi tapahtumaasi somessa

Hyödynnä yhteisiä somemateriaaleja tiedottaaksesi päivästä seuran jäsenille tai innostaaksesi uusia liikkujia seuraan! Materiaaleja löytyy useissa eri formaateissa, myös ruotsiksi ja englanniksi. Somessa kannustamme käyttämään tunnistetta #unelmienliikuntapäivä.  

 

Pistetään kipinä ajoissa kiertoon ja innostetaan koko Suomi mukaan yhteiseen liikkumisen juhlapäivään!

 

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.