Prodigy Disc Pro Tourin mediasuunnitelma ja ilmoittautuminen

Prodigy Disc Pro Tourilta live- ja jälkilähetyksiä jokaiselta kierrokselta.

Mediasuunnitelma

Prodigy Disc Pro Tour on solminut kattavan yhteistyösopimuksen johtavan eurooppalaisen frisbeegolfmedian tuottajan, Disc Golf Streamin, kanssa. Sopimuksen myötä Disc Golf Stream toteuttaa yksinoikeudella Prodigy Disc Pro Tourin live- ja jälkituotannon.

Kaudella 2022 jokaisen osakilpailun jokainen kierros lähetetään suorana sekä suomeksi että englanniksi Disc Golf Streamissa. Molempien kilpailuluokkien huippuhetket nähdään liven lisäksi myös ilmaisissa jälkilähetyksissä Youtubessa sekä suomeksi että englanniksi selostettuina.

Disc Golf Stream tuottaa kiertueelta myös paljon muuta materiaalia kuten haastatteluita, pelaajaesittelyitä sekä kisaennakoita. Disc Golf Streamista voi ostaa katseluoikeuden kisakohtaisesti erikseen tai katsoa koko kauden kisatuotannot kuukausitilauksella.

https://www.discgolfstream.com/

Koronasuunnitelma ja ilmoittautuminen

Kiertueella noudatetaan lähtökohtaisesti samaa koronasuunnitelmaa kuin 2021. Eli lopullinen päätös kilpailun järjestämisestä tehdään aina 1 kk ennen kilpailua. Samalla arvioidaan voidaanko kilpailuun ottaa yleisöä ja tarvitaanko muita rajoituksia.

Kunkin kilpailun ilmoittautuminen 30 päivän check pointin jälkeen.

Täysi suunnitelma: https://protour.frisbeegolfliitto.fi/koronasuunnitelma/