Hyödyllisiä ja maksuttomia verkkokursseja frisbeegolfseuroille

Olympiakomitean verkkokurssit Seura työnantajana, Seuran hallinto ja Tervetuloa ohjaajaksi ovat kaikki maksuttomia, 15-35 minuutin mittaisia kursseja.

Olympiakomitea tarjoaa urheiluseuroille monia maksuttomia verkkokursseja, joihin on helppo ilmoittautua Suomisportin kautta.

Kaksi piirrettyä ihmishahmoa liikkeessä

Kuva: suomisport.fi

Seura työnantajana

AJANKOHTA
Keskiviikko 5.1.2022 klo 00:00 -maanantai 31.1.2050 klo 23:59
 
SIJAINTI
Verkossa, Oppimisareenalla. Linkki kurssille: Suomisport
 

Seura työnantajana on maksuton verkkokurssi seuroille, jotka ovat palkkaamassa työntekijää työsuhteeseen. Kurssin avulla seura voi perehtyä työnantajaroolin mukanaan tuomiin asioihin ja velvoitteisiin. Kurssi on suunnattu seurahallinnossa toimiville ja kaikille, jotka haluavat oppia työnantajaa sitovista velvoitteista. Kurssin kesto on noin 20 min.

 

Muistathan, että liiton sivuille on koottu tietoa työnantajana toimimisesta.

 

Piirretty vasara ja jalusta

Kuva: suomisport.fi

Seuran hallinto

AJANKOHTA
Keskiviikko 12.1.2022 klo 00:00 -maanantai 31.1.2050 klo 23:59
 
SIJAINTI
Verkossa, Oppimisareenalla. Linkki kurssille: Suomisport

 

Seuran toiminnan perusta on hyvin hoidettu hallinto. Tällä kurssilla perehdytään seuran hyvään hallintoon ja yhdistystoiminnan perusperiaatteisiin. Kurssi on suunnattu kaikille seuratehtävissä toimiville, etenkin seuran hallituksen jäsenille ja toimihenkilöille. Kurssi on maksuton ja sen kesto on noin 15 minuuttia.

 

Piirretty nainen ja mies heiluttamassa kättä

Kuva: suomisport.fi

Tervetuloa ohjaajaksi

AJANKOHTA
Maanantai 13.9.2021 klo 00:00 -lauantai 31.12.2050 klo 00:00
 
SIJAINTI
Verkossa. Linkki kurssille: Suomisport

 

Tervetuloa ohjaajaksi verkkokoulutus on aloitteleville ja uusille lasten ohjaajille suunnattu koulutus. Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää lasten ohjaajan tehtävään. Koulutus sisältää perustietoa lasten urheilusta ja liikunnasta sekä vinkkejä ohjauksen suunnitteluun, toteutukseen ja omaan kehittymiseen ohjaajana. Koulutus on maksuton ja kestää noin 35 min.