Urheilutoimittajain liitto: Henna Blomroos vuoden frisbeegolfaaja

Urheilutoimittajain Liitto valitsee vuosittain Lajien parhaat urheilijat. Vuoden 2021 parhaaksi frisbeegolfaajaksi valittiin Henna Blomroos (Rauman frisbee).

Urheilutoimittajain Liitto valitsee vuosittain Lajien parhaat urheilijat. Perinne on jatkunut jo vuodesta 1946 lähtien. Ensin lajeja oli mukana vain muutama, mutta lajivalikoima on vuosien mittaan jatkuvasti laajentunut. Tänä vuonna lajinsa paras nimettiin 77 eri lajissa. 

Frisbeegolfin parhaaksi urheilijaksi valittiin Rauman Frisbeetä edustava Henna Blomroos. Suomen frisbeegolfliitto onnittelee Blomroosia valinnasta! 

Henna Blomroos hankki sekä kansallista että kansainvälistä kilpailumenestystä vuonna 2021. Blomroos on naisten luokan frisbeegolfin kaksinkertainen Euroopan mestari (2021 ja 2018) ja hallitseva Suomen mestari. 

Urheilutoimittajain Liiton uutinen: Lajien parhaat urheilijat 2021 on valittu – Urheilutoimittajain Liitto (urheilutoimittajat.fi)

Urheilutoimittajain Liitto valitsi Blomroosin myös vuonna 2018 frisbeegolfin parhaaksi urheilijaksi.

Vuoden 2020 frisbeegolfin parhaaksi urheilijaksi valittiin Vuorelan Veikkoja edustava Niklas Anttila.

 

Blomroos sijoittui FPO-luokassa toiseksi Prodigy Disc Pro Tourilla 2021. Finaali pelattiin Heinolassa 3-5.9. Kuva: SFL/Riikka Sammalkorpi.