Vastuullista ja menestyvää seuravalmennusta -webinaari 25.11. ja 29.11.

Suomen Olympiakomitean järjestämään webinaariin voi osallistua joko torstaina 25.11. klo 10–11 tai maanantaina 29.11. klo 17.30–18.30. Webinaarit ovat sisällöltään samat.

Naisohjaaja selin kameraan, taustalla tyttövoimistelijoita harjoittelemassa salissa.

https://www.olympiakomitea.fi/2021/11/08/tervetuloa-vastuullista-ja-menestyvaa-seuravalmennusta-webinaariin-nappaa-vinkit-kohti-entista-parempaa-valmennustoimintaa/

Nappaa vinkit kohti entistä parempaa valmennustoimintaa!

Suomen Olympiakomitea toivottaa tervetulleeksi vastuullista ja menestyvää seuravalmennusta käsittelevään webinaariin. Tilaisuuteen voi osallistua joko torstaina 25.11. klo 10–11 tai maanantaina 29.11. klo 17.30–18.30. Webinaarit ovat sisällöltään samat.

Vastuullista ja menestyvää seuravalmennusta -webinaari avaa, mitä vastuullisella valmentamisella tarkoitetaan, miten sitä toteutetaan ja miten vastuullisuus valmennuksessa voi olla avain menestykseen. Aihetta avataan niin valmentajan kuin seuran johtamisen näkökulmasta.

Webinaarissa vinkkejä tarjotaan erityisesti seurojen valmennus- ja nuorisopäälliköille, valmennus- ja ohjaustoiminnasta vastaaville, toiminnanjohtajille ja vastuuvalmentajille. Tilaisuus on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille.

Webinaarin ohjelma:

  • Marko Viitanen, Olympiakomitean asiantuntija: Mitä vastuullinen valmentaminen on ja miksi valmentajien vastuullisuus on tärkeää?
  • Anneli Laine-Näätäinen, Olarin Voimistelijat, päävalmentaja: Mitä vastuullinen valmentaminen minulle merkitsee ja miten sitä toteutan? Millaista tukea toivon seuralta?
  • Kari Miettinen, Porin Ässät, valmennuspäällikkö: Miten seurassamme johdetaan vastuullista valmennustoimintaa? Millaisia toimenpiteitä seurassa tehdään vastuullisen valmentamisen edistämiseksi?
  • Katja Kyckling, Olympiakomitean asiantuntija: Vastuullisen valmentajan verkkokurssi vastuullisuuden työkaluna

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Torstai 25.11. klo 10–11. Ilmoittautuminen on auki 23.11. saakka.

Maanantai 29.11. klo 17.30–18.30. Ilmoittautuminen on auki 27.11. saakka.

Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuutta edeltävänä päivänä Zoom-linkki webinaariin.