Koulutuswebinaareja seuraväelle Suomisportin palveluista

Suomen Olympiakomitea järjestää lukuisia webinaareja syksyn mittaan.

Kuvakaappaus Suomisportin pääsivulta.Otsikko ylhäällä: "Kaikki urheilun palvelut taskussasi"

https://info.suomisport.fi/

On aika päivittää Suomisport-tietous

Suomisport on urheiluseurojen taakkaa keventävä digitaalinen palvelu, jonka avulla seurat voivat hoitaa kaikki arjen pyörittämiseen ja hallintoon liittyvät tehtävät. Tämän se hoitaa vastuullisesti nykyisiä tietosuojalainsäädäntöjä noudattaen ja automatisoituja maksumenetelmiä hyödyntäen. Se, mikä joskus tehtiin kynän ja ruutupaperin voimalla, voidaan nyt ratkaista digitaalisesti. Tehokkaammin ja huolettomammin.

Palvelu kehittyy huimin harppauksin ja uusia toiminnallisuuksia julkaistaan käyttöön säännöllisesti. Milloin viimeksi päivitit oman Suomisport-tietoutesi?

Siihen on mainio tilaisuus tänä syksynä käytännönläheisissä webinaareissa. Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta!

Digitietoisku eli yleisesittely Suomisportista 

20.10. / 3.11. / 17.11. / 1.12. / 15.12.2021 klo 15-16

Digitalisaatio muuttaa myös seuratoimintaa. Digitietoisku antaa eväitä pohtia seuranne tulevaisuutta ja mihin haasteisiin yhdistystoiminnan niin hyvän hallinnon kuin digitalisaation näkökulmasta tulee vastata. Yhtenä ratkaisuna seuratoiminnan digiloikan ottamiseen on Suomisport Seurapalvelu. Kerromme yleisellä tasolla, miten Suomisport Seurapalvelun avulla toteutatte digiloikan seurassanne.

Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja myös muille seuratoimijoille, joita digitalisaatio ja toiminnan helpottaminen kiinnostaa. Esittelyä suositellaan myös Seurapalvelun nykyisille tai tuleville pääkäyttäjille. 

Hallinnon työkalujen esittely

28.10. / 11.11. / 23.11.2021 klo 14-15

Jäsenhallinta: Suomisportissa seuran jäsenyyksiä hallitaan yhdistyslain mukaan. Seura luo helposti yhdistyksen sääntöjen mukaiset jäsenluokat, kutsuu jäsenet liittymään niihin, kohdistaa jäsenmaksuja ja viestii ajankohtaisista asioista. Seuralla on järjestelmässä aina ajantasainen jäsenluettelo.   

Maksuliikenne: Suomisportin lähtökohta on helppo maksaminen liikkujille ja nopea rahankierto seuroille. Maksut hoituvat mobiilisovelluksen kautta monipuolisilla maksutavoilla. Seuran kirjanpitoon maksut voidaan siirtää automaattisesti tai koontiraportin kautta.

Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa ja talouden parissa toimiville henkilöille sekä nykyisille ja tuleville Seurapalvelun pääkäyttäjille.

Nainen kuvattuna ylhäältä päin, katsomassa puhelimesta Suomisporti-sivustoa kuulokkeiden kanssa.

https://www.olympiakomitea.fi/2021/10/11/on-aika-paivittaa-suomisport-tietous/

Toiminnan työkalujen esittely

28.10. / 9.11. / 24.11.2021 klo 15-16

Tapahtumat: Tapahtumahallinnan avulla seura luo sekä julkisia että ryhmille ja joukkueille tarkoitettuja tapahtumia ja voi kerätä maksuja suoraan tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtumalinkit on helppo upottaa esim. seuran nettisivuille. Suomisportin valtakunnallista tapahtumahakua voi hyödyntää seuran toiminnan markkinoinnissa.

Ryhmät: Ryhmien ja joukkueiden arjen pyörittäminen onnistuu helposti Seurapalvelun avulla. Hallinnoitte helposti ryhmiä niin netin kuin mobiilisovelluksen kautta. Osallistumismerkinnät ja tiedottaminen onnistuvat suoraan apista valmentajan toimesta kentän laidalta.  

Kohderyhmä: Esittely on suunnattu seuran johtavassa asemassa toimiville henkilöille ja myös muille seuratoimijoille, joita toiminnan helpottaminen kiinnostaa. Esittelyä suositellaan myös Seurapalvelun nykyisille tai tuleville pääkäyttäjille. 

Suomisport Seurapalvelu-koulutus: Tähtiseura-verkkopalvelun käytön tukiklinikka

21.10.2021 klo 17-18 / 25.11. klo 15-16

Tähtiseura-ohjelma on seuratoiminnan laatuohjelma, jonka tavoitteena on kehittää suomalaista seuratoimintaa. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Oletteko aloittamassa toiminnan kehittämistä tai lähestyykö uudelleen auditointi? Tähtiseura-verkkopalvelu toimii seuran toiminnan kehittämisen apuvälineenä ja auditointiprosessin osana. Tässä koulutuksessa esittelemme verkkopalvelua ja käymme läpi askeleet mitä tarvitsette valmistautuessanne Tähtiseura-auditointiin.

Koulutus on suunnattu erityisesti seuran päättäville ja toimintaa aktiivisesti kehittäville henkilöille.

 

Webinaareja järjestetään säännöllisesti koko syksyn ajan. Kaikki tulevat koulutuswebinaarit löydät myös täältä.