The Powerputt Girls & Ladies Open 2021 keräsi runsaasti osallistujia

Euroopan suurin naisten kilpailu järjestettiin Karkkilassa 25.9. Tapahtuma sai valtakunnallista medianäkyvyyttä.

The Powerputt Girls & Ladies Open 2021 järjestettiin viime lauantaina, 25.9., Karkkilan frisbeegolfradalla. Sadalla osallistujalla, mikä oli kilpailun maksimiosallistujamäärä, The Powerputt Girls & Ladies Open 2021 lunasti paikan Euroopan suurimpana naisten kilpailuna. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet kisaan mukaan. 

Tapahtumaan osallistuvat saivat nauttia puttiklinikan oppeja maailman top 2 ja top 3 naisheittäjiltä, sillä tapahtuman suojelijoina toimivat Innovan tiimin kuuluvat Eveliina Salonen ja Henna Blomroos. 

Tapahtuma sai valtakunnallista medianäkyvyyttä, sillä Yle uutisoi kilpailusta sunnuntain Urheiluruutu -lähetyksessä. Katso lähetys täältä