Seurasydänkampanja on käynnissä!

Olympiakomitean ja urheiluyhteisön Seurasydän-kampanja nostaa syksyllä esiin seurarakkautta ja seurojen omia vahvuuksia. Frisbeegolfliitto kannustaa jäsenseurojaan hyödyntämään kampanjan materiaaleja.

Syksyllä 2021 Seurasydän-kampanja kutsuu takaisin seuraan

Pandemia-aika on onnistunut katkaisemaan monen suomalaisen rakkaan liikuntaharrastuksen. Harjoitukset ovat olleet keskeytettyinä, ottelutapahtumat on pelattu suljetuin ovin, eikä harrastamaan tai katsomoon ole ollut pääsyä normaaliin tapaan. Seurojen toiminnan käynnistyessä syksyllä nousemme puhuttelemaan kaikkia, jotka ovat olleet mukana seuratoiminnassa joko liikkujina, urheilijoina, vapaaehtoisina tai kannustusjoukoissa katsomossa.

Harrastamisen kipinä syttyy seurassa

Syksyllä 2021 Seurasydän-kampanja kutsuu ihmiset takaisin urheiluseuratoimintaan – niin harrastamaan, kentille kuin katsomoon. Meillä on nyt erinomainen mahdollisuus toivottaa uudet ja vanhat ihmiset mukaan seurojen toimintaan. Kentillä, harjoitusryhmissä ja katsomoissa on tilaa kaikille, sekä uusille että vanhoille tutuille.

Seurasydän-kampanja nostaa syksyllä yhdessä lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja suomalaisten urheiluseurojen kanssa esiin seurarakkautta ja seurojen omia vahvuuksia. Urheiluseurojen vahvuuksia ja hyviä puolia liputtamalla teemme yhdessä näkyväksi sen miksi seuraan kannattaa palata. Jos koronan aikana nuo monet hyvät asiat ovat päässeet unohtumaan, on seuroilla nyt tuhannen taalan paikka nostaa ne esiin ja muistuttaa niistä.

Mukaan viestimään kutsutaan koko seuraväki, tavalliset ihmiset toimihenkilöistä, valmentajiin, seura-aktiiveista liikkujiin ja vanhemmista vapaaehtoisiin. Jokainen voi kertoa omasta seurastaan hyviä asioita. Jotakin, mitä on kaivannut tai mihin oma seurarakkaus perustuu. Jakamalla tämän asian aihetunnisteella #Seurasydän positiivinen seuraviestinnän tuuli puhaltaa läpi Suomen etelästä pohjoiseen.

Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 28.9.2021

Suomalaisen seuraväen yhteistä juhlapäivää, Seurapaitapäivää, juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin tiistaina 28.9.2021. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin. Oman seuran jäseniä aktivoimalla voimme täyttää kadut, koulut ja työpaikat seuramme väreillä. Vedä siis seurasi pelipaita, verkkarit tai fanipaita päällesi Seurapaitapäivänä ja kutsu kaveri mukaan tunnustamaan väriä.

Miten mukaan?

1) Näin osallistutte

Syksy on loistava aika toivottaa ihmiset takaisin seuraan. Nyt on hyvä aika muistuttaa ihmisiä juuri teidän seuranne hyvistä asioista. Ne voivat olla suuria tai pieniä, vanhoja tai uusia. Seura voi viestiä näistä hyvistä asioista laajalla rintamalla, mukaan viestinviejiksi voidaan hyvin ottaa myös seuran toimihenkilöt, valmentajat, seura-aktiivit, vapaaehtoiset, harrastajat ja liikkujat.  Pyytäkää jakamaan kuva tai video ja kertomaan omasta seurasta jokin hyvä asia. Jotakin, mitä on kaivannut tai mihin oma seurarakkaus perustuu. Jakamalla tämän asian  oman seuran aihetunnisteella sekä hastägillä #Seurasydän, viesti kantautuu läpi Suomen.

2) Hyödyntäkää helppoja Seurasydän-aineistoja

Tarjoamme seurojen viestintään helppoja, valmiita aineistoja, joita voitte hyödyntää joko sellaisenaan tai vapaasti muokaten.

Seurasydän-materiaalipankista löydät:

  • Valmiita, omien kuvien päällä hyödynnettäviä #Seurasydän-kuvakehyksiä
  • Valmiita #Seurasydän-kuvia, joihin voit lisätä juuri teidän seurallenne sopivan viestit
  • Valmiita #Seurasydän-videoita, joihin voitte lisätä juuri teidän seurallenne sopivan viestin

#Seurasydän-materiaalipankkiin pääset tästä.

 

3) Ottakaa Seurasydän-kanavat seurantaan sosiaalisessa mediassa

Seurasydän-kampanjan tilit löydät Facebookista ja Instagramista. Ota tilit seurantaan niin pysyt kärryillä kampanjan etenemisestä ympäri Suomen. Jaamme ahkerasti #seurasydän -merkittyjä postauksia, joten muistahan käyttää hashtagia seuranne julkaisuissa, niin olet mukana syksyn suurimmassa urheiluilmiössä!