Ennakkosuosikit kärjessä parifrisbeegolfin SM-kisoissa Tampereella

Lauantaina pelattiin A-lohkossa (MPO+MJ18) kaksi kierrosta ja B-lohkossa yksi kierros (FPO; FP40, MP40)

Kuva: SFL / Marika Salmi

Avoimessa luokassa Vikström ja Anttila nousivat kärkeen toisella kierroksella

Ensimmäisellä kierroksella (tough shot) kaksi heittoa kärjestä jääneet mestaruutta puolustavat Oskari Vikström (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) ja Niklas Anttila (Vuorelan Veikot) nousivat kärkeen toisen kierroksen (modified alternate shot) huipputuloksella -8. Kaksikko jatkaa sunnuntain päätöskierrokselle yhden heiton johdossa tuloksessa -6 ennen Lahden frisbeegolfin Joonatan ja Mikael Hämettä (-5).

Naisten puolustavat mestarit Eveliina Salonen (Valkeakoski Disc Golf) ja Henna Blomroos (Rauman Frisbee) ottivat tukevan tuntuisen eron ensimmäisen kierroksen tuloksella +7. Naisissa pelattiin lauantaina vasta yksi kierros ja sunnuntaina pelataan kaksi kierrosta. Kakkossijalla sunnuntaihin lähtevät Maria Asikainen (Frisbeekotkat) ja Hannele Määttä (BSC) tuloksessa +14.

FP40-luokan ennakkosuosikit Kirsi Kaikkonen (Lohjan Liitokiekkoilijat) ja Anna Elo (Mustavaris) sekä Kristiina Sylman (Talin Tallaajat) ja Riitta Savolainen (Kouvolan lentävät lautaset) eivät saaneet eroa ensimmäisellä kierroksella toisiinsa. Molemmat lähtevät sunnuntaihin tuloksessa +25.

MP40-luokassa kärjessä ovat yhden kierroksen jälkeen Hämeenlinnan Discaajien Marko Hämäläinen ja Sami Pollari +6. Heiton päässä toisena ovat Ähtärin Urheilijoiden Heikki ja Raimo Saunanen.

Junioreissa (mj18) ennen sunnuntain finaalikierrosta kärjessä ovat Onni Arminen ja Eetu Tuominen (Lempäälän kiekko) tuloksessa +5. Heitä kahden heiton takaa jahtaamaan lähtevät Disc Golf Hyvinkään Aaro Huttunen ja Joni Hiisvirta.