Prodigy Disc Pro Tour #4 – Kuopio, 30.7-1.8.2021 – lauantai

Prodigy Disc Pro Tourin Kuopion osakilpailun lauantai pelattiin todella hyvässä pelisäässä.
Tuuli oli Puijon tasolle todella maltillinen ja aurinko paistoi melkein koko päivän.

Avoimessa parhaasta tuloksesta vastasi Niko Rättyä (Ylivieskan frisbeekarhut), joka pelasi
kilpailun tähän mennessä parhaan -11 kierroksen ja nousi neljännelle paikalle. Niklas Anttila (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) säilytti edelleen kärkipaikan yhden heiton erolla ennen toisena olevaa Samuel Hännistä (Talin Tallaajat, Helsinki) ja kolmannella paikalla olevaa Joona Heinästä. Koko kärkinelikko on yhden heiton sisällä toisistaan.

Naisten luokassa päivän parhaasta tuloksesta vastasi Henna Blomroos (Rauman frisbee),
joka pelasi -3 kierroksen. Kilpailua johtaa edelleen Eveliina Salonen (Valkeakoski Disc Golf) yhden heiton erolla ennen Henna Blomroosia. Kolmantena kilpailussa on Jenni Karppinen (Joen Liitokiekko, Joensuu), joka on seitsemän heittoa kärkeä perässä.

Kuva: Henri Luomi / SFL

Naiset-40-luokan päivän parhaan kierroksen +7 pelasi Nina Rajala (Järvenpään frisbeegolf), joka johtaa kilpailua kuudella heitolla ennen Riitta Savolaista (Kouvolan Lentävät Lautaset). Kolmantena on Susanna Virtanen (Ekenäs IF, Tammisaari), joka on kymmenen heittoa perässä.

Masterit-40-luokan Jani Lindström (Frisbeekotkat, Kotka) teki nousun kärkipaikalle hienolla -5-tuloksella ja johtaa kahdella heitolla. Päivän parhaasta kierroksesta -6 vastasi kuitenkin Teemu Holappa (BSC, Oulu). Tasatilanteessa kakkospaikalla on myös ensimmäisen päivän jälkeen kilpailua johtanut Kimmo Lehtonen (Fore Turku).

Masterit-50-luokassa kärkipaikkaa pitää edelleen Ilkka Moilanen (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) yhteistuloksella +3. Mikko Rättyä (Ylivieskan frisbeekarhut) on päivän parhaalla
par-kierroksella kakkosena yhden heiton perässä ja Jouni Salminen (Deep In The Forest,
Kuopio) kolmantena kaksi heittoa kärkeä perässä.

Masterit-60-luokassa Esko Jokinen (Joroisten urheilijat) säilytti ykköspaikkansa +8
kierroksella ja johtaa Jari Väyrystä (KKP Bats, Nurmijärvi) yhdeksän heiton erolla.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina klo 8.00 alkaen pelattavalla finaalikierroksella. Avoimen
kärkikortti lähtee kentälle klo 14.40.

Livetulospalvelu

Sosiaalinen media

Videotuotanto

  • Jokaiselta osakilpailupäivältä tuotetaan videomateriaalia. Videot kultakin kilpailupäivältä julkaistaan jälkituotantona muutaman päivän sisällä päivän päättymisestä: 2 ryhmää MPO:ta ja 1 ryhmä FPO:ta
  • Videotuotantoa julkaistaan Youtube-kanavilla: Natural Born Disc Golfer ja Disc Golf Finland

Kilpailukoosteet

  • Suomenkieliset tiedotteet kunkin kisapäivän tapahtumista julkaistaan kiertueen nettisivuilla

Tourin yhteispisteet: https://discgolfmetrix.com/1591810