Prodigy Disc Pro Tour #4 – Kuopio, 30.7-1.8.2021 – perjantai

Prodigy Disc Pro Tourin Kuopion osakilpailu avattiin Kuopion Puijolla pienten sadekuurojen ja tuulenpuuskien sävyttämänä. Alkuviikon ennusteeseen verrattuna keli oli kuitenkin huomattavasti odotettua parempi. Puijon vaikeutettu kenttä piti ainakin avauspäivänä hyvin pintansa Suomen kärkimiehiä vastaan.

Avoimessa parhaasta tuloksesta vastasi hallitseva Suomen mestari Niklas Anttila (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) pelattuaan kentän tulokseen -10. Kakkostilalle heittivät Talin Tallaajien Joona Heinänen ja Samuel Hänninen (-9). Heti kärkikolmikon takana yhden heiton perässä vaanivat Tero Jaatinen (Joen Liitokiekko, Joensuu), Jaakko Kankare (Fore Turku), Tuomas Hyytiäinen (Disc Golf Club Keinukallio, Kerava) ja superyllättäjä Elias Vainikainen (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi).

Naisten luokassa kärkipaikalle heitti tuttuun tapaan Eveliina Salonen (Valkeakoski Disc Golf) loistavalla -4 kierroksella. Kakkospaikalla on Henna Blomroos (Rauman frisbee) par-tuloksella ja kolmantena Jenni Karppinen (Joen Liitokiekko, Joensuu) tuloksessa +1.

Naiset-40-luokkaa johtaa Nina Rajala (Järvenpään frisbeegolf) tuloksella +6. Kakkosena heiton perässä on Susanna Virtanen (Ekenäs IF, Tammisaari) ja kolmantena Riitta Savolainen (Kouvolan Lentävät Lautaset) +11 tuloksella.

Masterit-40-luokassa kilpailu on erittäin tasaväkinen. Kärkipaikka on jaettu yhteensä kolmen pelaajan kesken. Tuloksessa -2 ovat Kimmo Lehtonen (Fore Turku), Harri Lähdesmäki (Ylöjärven Ryhti) ja Ville Ahlberg (Tampereen frisbeeseura).

Masterit-50-luokassa kärkipaikkaa pitää Ilkka Moilanen (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) tuloksella -1. Toisena on Janne Sandholm (Padasjoen frisbeegolf) +4 kierroksella ja kolmantena +4 tuloksella Jouni Salminen (Deep In The Forest, Kuopio) sekä Mikko Rättyä (Ylivieskan frisbeekarhut).

Masterit-60-luokkaa johtaa Esko Jokinen (Joroisten urheilijat) tuloksella +7 ja toisena on Jari Väyrynen (KKP Bats, Nurmijärvi) tuloksella +11.

Kilpailu jatkuu lauantaina klo 8.00 alkaen pelattavalla kierroksella.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mediavastaava Janne Mönkkönen
0443056441 / janne@veikot.fi

 

Livetulospalvelu

Sosiaalinen media

Videotuotanto

  • Jokaiselta osakilpailupäivältä tuotetaan videomateriaalia. Videot kultakin kilpailupäivältä julkaistaan jälkituotantona muutaman päivän sisällä päivän päättymisestä: 2 ryhmää MPO:ta ja 1 ryhmä FPO:ta
  • Videotuotantoa julkaistaan Youtube-kanavilla: Natural Born Disc Golfer ja Disc Golf Finland

Kilpailukoosteet

  • Suomenkieliset tiedotteet kunkin kisapäivän tapahtumista julkaistaan kiertueen nettisivuilla

Tourin yhteispisteet: https://discgolfmetrix.com/1591810