Prodigy Disc Pro Tour #4 – Kuopio, 30.7-1.8.2021

Kuopiossa Puijon frisbeegolfkentällä pelataan perjantaista sunnuntaihin 30.7-1.8 frisbeegolfin Prodigy Disc Pro Tourin neljäs osakilpailu. Kilpailussa pelataan yhteensä kolme kierrosta vuonna 2016 valmistuneella Puijon frisbeegolfradalla. Kilpailun järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Deep In The Forest (Kuopio) ja Vuorelan Veikot (Siilinjärvi).

Avoimessa luokassa kilpailun ennakkosuosikkeihin lukeutuvat kiertueen kärkipaikkaa pitävä Väinö Mäkelä (Dark Flight Disc Golf, Hyvinkää), toisena oleva Lauri Lehtinen (Jyväskylän  Liitokiekkoilijat) ja kolmannella paikalla oleva Seppo Paju (Fore Turku). Paikallisista pelaajista kovimman haasteen kiertueen kärkikolmikolle antavat hallitseva Suomen mestari Niklas Anttila (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) ja hiljattain Euroopan suurimman frisbeegolfkisan Tyynin voittanut Jesse Nieminen (Vuorelan Veikot). Edellä mainittujen lisäksi paikalla on käytännössä koko Suomen kärki, joten kisan taso tulee varmasti nousemaan erittäin kovatasoiseksi.

Myös naisten luokassa Suomen kärkipelaajat ovat paikalla. Suurimmat ennakkosuosikin paineet kantaa kolme ensimmäistä osakilpailua voittanut Eveliina Salonen (Valkeakoski Disc Golf). Kaikissa osakilpailuissa. Salosen jälkeen kakkoseksi sijoittunut Henna Blomroos (Rauman Frisbee) ja yhteiskilpailussa kolmantena oleva Heidi Laine (Lahden Frisbeeclub) antavat kovimman haasteen kiertueen ykkösnaiselle.

Myös muissa luokissa tullaan näkemään erittäin kovatasoista peliä. Masterit-40-luokan kiertueen kärkikaksikko Juhani Vainio (Tampereen frisbeeseura) ja Marko Hämäläinen (Hämeenlinnan Discaajat) ovat paikalla ratkomassa kiertueen kärkisijoituksia. Samoin on myös nelikymppisten naisten sarjassa, jossa kiertueen kärkinaiset Susanna Virtanen (Ekenäs IF, Tammisaari) ja Nina Rajala (Järvenpään Disc Golf) saapuvat paikalle Puijolle.

Masterit-50-luokassa suurimmat ennakkosuosikit ovat kiertuetta johtava Peter Seeck (Valkeakoski Disc Golf) ja kakkosena oleva Patrik Ekström (Ekenäs IF). Masterit-60-luokassa kilpailuun osallistuu kiertueen kakkospaikalla oleva Jari Väyrynen (KKp Bats, Nurmijärvi), jolle kovimman haasteen antaa Esko Jokinen (Joroisten Urheilijat).

Kaikkina päivänä kierrokset alkavat klo 8.00 ja päivän viimeinen ryhmä lähtee noin klo 14.30. Yleisö on on tervetullutta seuraamaan kilpailua turvavälit ja hyvä hygienia huomioiden.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Mediavastaava Janne Mönkkönen
0443056441 / janne@veikot.fi

TAI

Kilpailunjohtaja Kari Kankkunen
0504087950 / kankkunenkari@gmail.com

Livetulospalvelu

Sosiaalinen media

Videotuotanto

  • Jokaiselta osakilpailupäivältä tuotetaan videomateriaalia. Videot kultakin kilpailupäivältä julkaistaan jälkituotantona muutaman päivän sisällä päivän päättymisestä: 2 ryhmää MPO:ta ja 1 ryhmä FPO:ta
  • Videotuotantoa julkaistaan Youtube-kanavilla: Natural Born Disc Golfer ja Disc Golf Finland

Kilpailukoosteet

  • Suomenkieliset tiedotteet kunkin kisapäivän tapahtumista julkaistaan kiertueen nettisivuilla

Tourin yhteispisteet: https://discgolfmetrix.com/1591810