Kysely koronapandemian akuuteista vaikutuksista urheiluseurojen talouteen ja toimintaan

Olympiakomitea tekee selvityksen koronapandemian akuuteista vaikutuksista jäsenjärjestöjensä yhdistysmuotoisiin urheiluseuroihin. Selvitys on jatkoa valtion liikuntaneuvoston (VLN) viime toukokuussa tekemään seurakyselyyn. Tavoitteena on selvittää kuinka seurat selvisivät koronavuodesta 2020 ja luoda kuva seurojen taloudellisesta ja toiminnallisesta tilasta talvella ja keväällä 2021.

Suomen Olympiakomitea tekee selvityksen koronapandemian akuuteista vaikutuksista jäsenjärjestöjensä yhdistysmuotoisiin urheiluseuroihin. Selvitys on jatkoa valtion liikuntaneuvoston (VLN) viime toukokuussa tekemään seurakyselyyn. Tavoitteena on selvittää kuinka seurat selvisivät koronavuodesta 2020 ja luoda kuva seurojen taloudellisesta ja toiminnallisesta tilasta talvella ja keväällä 2021. Tietoja hyödynnetään mm. vaikuttamistyössä seurojen toimintaedellytysten varmistamiseksi.

Kyselystä saatavat tiedot raportoidaan siten, että niistä ei voi tunnistaa yksittäisen seuran vastauksia.

Kyselyn vastausaika päättyy ma 17.5.2021.

Kyselyn vastaamiseen menee arviolta noin 15 minuuttia.

Kysely on lähetetty kaikille jäsenseuroille sähköpostilla ja jokaiselta jäsenseuralta pyydetään yhtä vastausta. Mikäli seurasi ei ole saanut kyselylinkkiä, pyydä sitä toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi