Euroopanmestaruuskisojen valinnat

Lopullinen päätös kilpailuista ja viimeiset valinnat kesäkuussa

Frisbeegolfin EM-kilpailut on määrä järjestää Tsekissä elokuussa ja lisäksi WFDF ilmoitti, että viikkoa myöhemmin Kroatiassa on määrä järjestää joukkuefrisbeegolfin EM-kilpailut.

Molempien kilpailujen järjestämisestä on määrä tulla lopullinen päätös toukokuun lopussa. Suomen frisbeegolfliitto kysyi joukkueeseen jo valituilta pelaajilta mielipidettä kilpailuista ja 40 % oli kilpailujen siirtämisen kannalla ja vain 25 % olisi lähtemässä kisoihin joka tapauksessa, muut ovat epäilevällä kannalla eri syistä.

Suomi päättää joukkueen lähettämisestä kilpailuihin kesäkuussa sen jälkeen kun päätös kilpailujen järjestämisestä on saatu. Yksilö-EM-kisojen maapaikat jaetaan ja joukkue-MM-kisojen valinnat tehdään kesäkuun PDGA-rating-päivityksen jälkeen, jotta valintoihin on mahdollisuus antaa jotain näyttöjä tänä vuonna.

Mikäli arvokisat järjestetään, frisbeegolfin SM-kisat Oulussa siirretään. Tästäkin tehdään päätös kuun vaihteessa.