SFL ja Metrix jatkavat yhteistyötä

SFL solmi 2+1-vuotisen jatkosopimuksen Metrix-tulospalvelun kanssa. Seurojen ja kilpailunjärjestäjien palvelu jatkuu vastaavalla tavalla kuin edellisillä kausilla, eli kilpailut pyöritetään totuttuun tapaan.

Metrixin edustaja Mikko Juola kommentoi sopimusta: ”Ensimmäisen sopimuskauden aikana yhteistyö on lähtenyt hienosti käyntiin ja tämä sopimuksen jatko vahvistaa Metrixin asemaa suomalaisen frisbeegolfin ytimessä ja kertoo liiton luottamuksesta tulospalvelua kohtaan. Kilpailu tulospalveluiden kesken lisääntyy ja kovenee vuosi vuodelta. On hienoa, että SFL on päättänyt jatkaa Metrixin kanssa vielä seuraavatkin 2-3 vuotta.”

Kaikki SFL:n kilpailut käyttävät Metrixiä ilmoittautumisjärjestelmänä ja tulospalveluna.

SFL:n kilpailut Metrixissä: sfl.dgmtrx.com