SFL päivittää yhdenvertaisuussuunnitelmaa – kysely kaikille jäsenille

Suomen frisbeegolfliitto lähettää kaikille jäsenseuroilleen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyn. Kysely kartoittaa seurojen yhdenvertaisuustilannetta ja mittaa miten se on kehittynyt vuodesta 2019, jolloin kysely viimeksi tehtiin.

Jäsenillä on aikaa vastata kyselyyn 12.4.2021 asti.

Kyselyn tuloksissa tarkastellaan lajin tilannetta yleisellä tasolla. Tuloksissa ei eritellä yksittäisen seuran tai henkilön vastauksia. Kysely on tarkoitettu yli 16-vuotiaille jäsenseurojen jäsenille. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Linkki kyselyyn lähetetään sähköpostitse Mailchimp-palvelun kautta. Postituslistalle pääset tästä linkistä:  http://eepurl.com/hfdJNv. Jäsenseurojen yhteyshenkilöiden pyydetään toimittavan kyselyn lisäksi kaikille jäsenilleen. Jos et saa linkkiä, voit pyytää sitä omalta seuraltasi tai suoraan toiminnanjohtajalta.

Kyselyn vastauksia hyödynnetään liiton yhdenvertaisuusohjelman ja seuratoiminnan kehittämisessä. Lisäksi tulokset ovat Olympiakomitean käytettävissä.

Yhdenvertaisuus on tärkeä osa niin liiton kuin Olympiakomiteankin visiota sekä valtionapukriteeristöä ja sen tulee leikata läpi koko toiminnan, myös seuratasolla.

Liiton visioon 2030 voit tutustua täällä.

Lisätietoja yhdenvertaisesta urheilusta: https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/vastuullisuus/yhdenvertaisuus

Kyselyn arvioitu valmistumisajankohta on toukokuussa 2021 ja tulokset julkaistaan myöhemmin liiton verkkosivuilla.


Non-Discrimination and Equality Questionnaire for Sport Clubs

Sports and physical activities belong to everyone. The principles of equality, inclusion and non-discrimination are however not always respected and the threshold of participation may be too high for different reasons. This questionnaire encourages you to think about the atmosphere in your sport club. It also helps you to reflect on the question of how open your club activities are to everyone in real life.


Jämställdhets- och jämlikhetsenkät till idrottsföreningar

​Motion och idrott är öppet för alla. Jämlikhet förverkligas ändå inte alltid, utan tröskeln att delta kan av olika orsaker vara för hög. Denna enkät utmanar er till att fundera på er förenings atmosfär och verksamhetens verkliga öppenhet.