Vuoden 2021 frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutus on nyt myynnissä

Edellisvuosilta tuttu frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutus vuodelle 2021 on nyt myynnissä Suomisportissa.

SFL:n jäsenseurojen jäsenille on tarjolla vuodelle 2021 Pohjolan Sporttiturva-vakuutus. Sporttiturva tulee voimaan 1.1.2021, jos sen ostaa joulukuun 2020 tai tammikuun 2021 aikana. Jos vakuutuksen maksaa myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.12.2021.

Hinnat on aiempien vuosien pohjalta eriytetty iän mukaan seuraavasti:

  • 50 € (v. 1992 tai myöhemmin syntyneet) 
  • 105 € (v. 1991 tai aiemmin syntyneet)

Tutustuthan huolella vakuutuksen tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin:

Suosittelemme tarkastamaan olemassa olevien tapaturmavakuutusten osalta, mitä ne korvaavat, mikäli lajiliitolla on tarjota lajikohtainen vakuutus. Usein näissä tapauksessa henkilökohtainen tapaturmavakuutus ei korvaa lajisidonnaisia tapaturmia. 

SFL:n jäsenseuran jäsen voi ostaa vakuutuksen joko osoitteesta www.suomisport.fi tai Suomisport-mobiilisovelluksessa. Kilpailisenssin hankkiva pelaaja voi ostaa vakuutuksen joko lisenssioston yhteydessä tai täydentää myöhemmin lisenssiään vakuutuksella (Huom! Jo ostetun lisenssin täydentäminen vakuutuksella: Mikäli olet ostanut v. 2021 SFL:n kilpailulisenssin ennen vakuutusmyynnin alkamista, pystyt teknisistä syistä johtuen täydentämään sitä vakuutuksella vasta 1.1.2021 alkaen). 

Vakuutuksen ostaminen on mahdollista SFL:n jäsenseurojen jäsenille (jäsenyys on näyttävä Suomisportissa). Jäsenyyden osalta, olethan yhteyksissä suoraan omaan seuraasi. Jäsenyyden hankinnan jälkeen voit ostaa vakuutuksen samaan aikaan SFL:n kilpailulisenssin kanssa, jälkikäteen kilpailulisenssin rinnalle, tai ilman kilpailulisenssiä.

Tarkemmat ohjeet Sporttiturva-vakuutuksen ostamiseen löydät täältä. Muut lisenssiohjeet löytyvät kootusti liiton sivuilta Lisenssi ja vakuutus 2021 -sivulta.