SM-kisakalenteri vuodelle 2021 julki — Frisbeegolfin SM-kilpailut 2022 järjestetään Turussa

Vuoden 2021 SM-kilpailuiden järjestäjätahot ja paikkakunnat on nyt vahvistettu. Edellisvuosien tapaan vuonna 2021 järjestetään yhteensä seitsemät eri SM-kilpailut. Lisäksi kilpailunjärjestäjähaussa myönnettiin frisbeegolfin SM-kilpailut 2022 Turkuun.

Päävastuulliset järjestäjätahot ja kisapaikkakunnat vuonna 2021 ovat:

  • Joukkuefrisbeegolfin SM, 19.-20.6. (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi)
  • Sekaparifrisbeegolfin SM, 10.-11.7. (Jyväskylän Liitokiekkoilijat, Jyväskylä)
  • Frisbeegolfin SM – Juniorit, 31.7.-1.8. (Puskasoturit, Espoo)
  • Frisbeegolfin SM – Amatöörit, 6.-8.8. (Valkeakoski Disc Golf, Valkeakoski)
  • Frisbeegolfin SM (MPO & FPO), 19.-22.8. (Oulun frisbeeseura, Oulu)
  • Frisbeegolfin SM – Masterit, 26.-29.8. (Lords of Disc Golf, Heinola)
  • Parifrisbeegolfin SM, 11.-12.9. (Tampereen frisbeeseura, Tampere)

SFL pidättää oikeudet muutoksiin.

Frisbeegolfin SM-kilpailut 2022 Turussa

Ensi vuoden kilpailuhaun kanssa samanaikaisesti haettiin myös järjestäjää frisbeegolfin SM-kilpailuille 2022. Valituksi tuli turkulainen Frisbeegolfseura 7k.  Avoimen ja naisten avoimen luokan Suomen mestaruudet ratkotaan kesällä 2022 Turussa, Lausteen frisbeegolfpuistossa. 

Lausteen frisbeegolfpuistossa on järjestetty vuosien saatossa monia merkittäviä frisbeegolfkilpailuja. Frisbeegolfin SM-kilpailut järjestettiin Lausteella edellisen kerran vuonna 2016. Viime kesänä Lausteella ratkottiin mastersluokkien Suomen mestaruudet. Lisäksi radalla on järjestetty useampia kotimaisen pro-tourin osakilpailuja.

Lausteella järjestettiin frisbeegolfin SM-kilpailut vuonna 2016. Kuva: SFL / Kari Toivonen