Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailuiden kärjessä Vuorelan Veikot ja Porvoon Frisbeegolfseura

Joukkuefrisbeegolfin SM-kilpailut käynnistyivät tänään Lohjalla. Kilpailuissa pelattiin avauspäivän aikana kaksi kierrosta: toinen Laakspohjan ja toinen Sammatin frisbeegolfradalla. Mestaruuksista mitellään avoimessa ja sekaluokassa.

Vuorelan Veikot avoimen luokan kärjessä

Avauspäivän jälkeen avoimen luokan kärkipaikkaa pitää hallussaan Vuorelan Veikkojen joukkue Janne Mönkkönen, Jesse Nieminen, Niklas Anttila ja Juuso Herranen 171 heiton yhteistuloksellaan. Vain yhden heiton päässä jaetulla toisella sijalla ovat puolustavat mestari Oulun frisbeeseura (Jukka Tyni, Kristian Kuoksa, Juho Parviainen, Jan-Eerik Luukkonen) sekä Frisbeegolfseura 7k (Toni Kuusisto, Severi Saviniemi, Topias Jokinen, Lenni Kemppainen). 

Kuva: SFL / Mikko Loikkanen

Joukkueet olivat mukana kilpailun kärkikahinoissa heti avauskierrokselta lähtien. Avauskierroksella parhaassa vauhdissa oli Oulun frisbeeseura heiton erolla Vuorelan Veikkoihin ja kolmen heiton erolla 7k:hon nähden. Toisella kierroksella asetelmat kääntyivät Veikkojen eduksi. 

Porvoon Frisbeegolfseura sekaluokan piikkipaikalla

Sekaluokan kärjessä on ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen Porvoon Frisbeegolfseuran joukkue Marko Kindstedt, Olivia Kindstedt, Lassi Kronberg ja Felix Olenius yhteisheitoin 177. Joukkue johti kilpailua jo avauskierroksen jälkeen. Porvoon joukkueella on yhteensä kuuden heiton kaula toisena olevaan Oulun frisbeeseuran joukkueeseen (Jori Löytynoja, Mervi Syväluoma, Hannu Tuomainen, Eero Dahl). 

Kuva: SFL / Mikko Loikkanen

Heiton päässä oululaisista kolmannella sijalla on puolestaan Puskasoturit joukkueella Millis Sommarberg, Elias Luukkonen, Jonathan Buchter ja Vili Neuvonen. Puolustava mestarijoukkue Ähtärin Urheilijat on neljännellä sijalla vain heiton päässä Puskasotureista.

Kilpailusta on jäljellä vielä kaksi viimeistä pelikierrosta. 3. kierros alkaa klo 10.30 (avoin Sammatti, seka Laakspohja). Viimeinen kierros pelataan kaikissa luokissa Laakspohjassa klo 15.20 alkaen. 

Tulospalvelu Disc Golf Metrixissä

Kilpailuiden kuvapankki