Frisbeegolfin junioreiden SM-kilpailut Ähtärissä 1.-2.8.

Ähtärin Urheilijat järjestää frisbeegolfin junioreiden SM-kilpailut Ähtärissä, Mustikkavuoren frisbeegolfradalla 1.-2.8.2020. Kilpailussa ratkotaan Suomen mestaruuksien kohtalot yhteensä neljässä eri junioriluokassa: 18-vuotiaissa pojissa (MJ18) ja tytöissä (FJ18) sekä 15-vuotiaissa pojissa (MJ15) ja tytöissä (FJ15).

SM-kilpailut koostuvat yhteensä kolmesta kierroksesta, joista kullakin kierroksella pelataan 21 väylää. Kilpailuareenana toimivalla Mustikkavuoren radalla on aiempina vuosina järjestetty muun muassa parifrisbeegolfin SM-kilpailut vuonna 2018. 

Davidsson ja Kindstedt puolustavat mestaruuksiaan 

Ähtärin SM-kilpailuihin on ilmoittautunut mukaan tukku viime vuoden Suomen mestareita ja muita kisamenestyjiä.  

MJ18-luokassa mestaruuttaan saapuu puolustamaan Daniel Davidsson (Tampereen frisbeeseura). MJ15-luokassa ovat puolestaan mukana muun muassa viime vuoden SM-hopeamitalisti Elias Luukkonen (Puskasoturit) ja puolustava pronssimitalisti Ossi Valkeajärvi (Frisbeegolfseura 7k). 

FJ18- luokassa nähdään peräti kaksi viime kauden Suomen mestaria: FJ15- ja FA1-amatööriluokassa mestaruudet voittanut Anni Mäkelä (Vampulan Urheilijat) ja FJ18-luokan puolustava mestari Olivia Kindstedt (Porvoon Frisbeegolfseura). FJ15-luokassa viime vuoden mitalisteista kilpailee puolestaan SM-pronssimitalisti Sanni Oikarinen (Arctic Circle Disc Golf). 

Paikallisista pelaajista koti-SM-kilpailuissaan pelaa ähtäriläinen Aati Vesala MJ18-luokassa.

Tulospalvelu ja lisätietoja kilpailusta.

Vuonna 2018 Mustikkavuoren radalla järjestettiin parifrisbeegolfin SM-kilpailut. Kuva: SFL / Timo Ahopelto