Amateur Series -SM-karsintakilpailu Illinsaaressa 11.-12.7.

Vuoden 2020 viimeinen frisbeegolfin Amateur Series -SM-karsintakilpailu järjestetään 11.-12.7.2020 Illinsaaren frisbeegolfradalla Iissä. SM-karsintakilpailuissa panoksena ovat kilpailupaikat loppukesästä pelattaviin amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin.

Iin Amateur Series on järjestyksessään kauden 2020 kuudes ja samalla viimein karsintakilpailu. SM-karsintakilpailuiden järjestelyistä vastaavat Suomen frisbeegolfliitto (SFL) jäsenseuroineen. Iissä kilpailunjärjestäjänä toimii Hardcore Disc Golf ry. 

SM-karsintakilpailuissa pelataan amatööri- ja junioriluokissa. Karsintakilpailusta voi lunastaa itselleen kisapaikan junioreiden SM-kilpailuihin (1.-2.8. Ähtäri) tai amatöörien SM-kilpailuihin (14.-16.8. Oulu). Amatööriluokissa pelaa kilpailijoita, jotka eivät ole ottaneet vastaan rahapalkintoja kilpailuista.

Illinsaaressa kilpaillaan yhteensä yhdeksässä eri luokassa. Mukaan kilpailuun on ilmoittautunut muun muassa viime vuonna FJ15-luokan SM-pronssia heittänyt Sanni Oikarinen (Arctic Circle Disc Golf). Illinsaaressa Oikarinen kilpailee pykälää vanhemmassa FJ18-junioriluokassa. 

Kilpailu koostuu kahdesta 15 minuutin väliaikalähdöin pelattavasta kierroksesta. Alustavan aikataulun mukaan ensimmäinen kierros pelataan lauantaina klo 7.30 alkaen ja toinen kierros sunnuntaina niin ikään klo 8 alkaen.

Tulospalvelu Disc Golf Metrixissä.