Amateur Series -SM-karsintakilpailut Joensuussa ja Petäjävedellä

Frisbeegolfin Amateur Series -SM-karsintakilpailut jatkuvat jälleen 27.-28.6.2020 viikonloppuna, kun karsintakilpailut järjestetään Joensuussa ja Petäjävedellä. SM-karsintakilpailuissa panoksena ovat kilpailupaikat loppukesästä pelattaviin amatööri- ja junioriluokkien SM-kilpailuihin.

Vuoden 2020 aikana järjestetään yhteensä kuudet Amateur Series -SM-karsintakilpailut. SM-karsintakilpailuiden järjestelyistä vastaavat Suomen frisbeegolfliitto (SFL) jäsenseuroineen. Kukin SM-karsintakilpailu on kaksipäiväinen. Kumpanakin pelipäivänä pelataan yksi kierros väliaikalähdöin. 

Joensuu

Joensuussa kilpaillaan Utran frisbeegolfradalla. Kilpailunjärjestäjänä toimii Joen Liitokiekko.

Joensuun karsintakilpailuun osallistuu muun muassa vuonna 2017 FA1-luokan Suomen mestariksi kruunattu Jonna Säkkinen (Pieksämäen Ohiheittäjät). MA1-luokassa kilpailee puolestaan viime vuonna junioriluokassa parifrisbeegolfin SM-pronssille Veeti Järvisen kanssa sijoittunut Samu Kesonen (Joen Liitokiekko). 

Tulospalvelu Disc Golf Metrixissä. 

Petäjävesi

Petäjävedellä kilpaillaan Kettulanvuoren frisbeegolfradalla. Kilpailunjärjestäjänä toimii paikallinen frisbeegolfseura Frisbeegolf Petäjävesi. 

Petäjäveden kilpailuun on ilmoittautunut mukaan useita viime vuonna junioriluokkien SM-kilpailuissa palkintokorokesijoille yltäneitä pelaajia. FJ18-luokassa pelaavat muun muassa FJ15-luokassa SM-hopealle sijoittunut Sinna Talvensola (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) ja FJ18-luokassa SM-pronssia napannut Sonja Laine (Jyväskylän Liitokiekkoilijat). MJ15-luokassa kilpailee puolestaan viimevuotinen SM-pronssimitalisti Ossi Valkeajärvi (Frisbeegolfseura 7k, Turku). 

Tulospalvelu Disc Golf Metrixissä.