Frisbeegolfin SM-kilpailuiden 2020 tiedotuskanavat avattu

Vuoden 2020 frisbeegolfin SM-kilpailuiden viralliset tiedotuskanavat on nyt avattu. Avoimen luokan ja naisten avoimen luokan Suomen mestaruuksista mitellään 6.-9.8.2020 Sipoossa.

Frisbeegolfin SM-kilpailut (avoin luokka, naisten avoin luokka) järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti 6.-9.8.2020 Sipoossa. Kilpailuareenana toimii Tyyni-suurtapahtumastakin tuttu Sibbe Disc Golf. 

Koronavirustilanteen vuoksi kilpailun ilmoittautumisaikataulua on siirretty totuttua myöhäisemmäksi. Edellisvuoden SM-kilpailuista osallistumisoikeuden tämän vuoden SM-kisaan lunastaneiden pelaajien ilmoittautuminen on käynnissä 17.6.2020 klo 16 – 24.6.2020 klo 16. Rating-perusteinen ilmoittautuminen on auki puolestaan 29.6.2020 klo 16 – 12.7.2020 klo 16.

Tarkemmat tiedot kustakin ilmoittautumisvaiheesta ja maksuaikatauluista on päivitetty kilpailun Disc Golf Metrix -sivulle sekä virallisille kotisivuille. SM-kilpailuiden virallisiin tiedotuskanaviin päivitetään kesän mittaan tietoja myös muun muassa koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeusolosuhteiden osalta. Esimerkiksi yleisön mahdollisuudesta päästä katsomaan kilpailua paikan päälle ei ole vielä varmuutta.

Lisätietoja:


Viime vuonna frisbeegolfin SM-kilpailut järjestettiin Keuruulla. Kuva: SFL / Miika Rajala