SUEKin Häirintävapaa urheilu -webinaarit toukokuussa

Häirintävapaa urheilu -koulutuskiertueen järjestävät Suomen urheilun eettinen keskus SUEK, Väestöliitto, Suomen Olympiakomitea ja Liikunnan aluejärjestöt.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK toteuttaa Häirintävapaa urheilu -aiheesta kaksi webinaaria toukokuussa. Koulutus on suunnattu niin urheiluseurojen hallituksen jäsenille ja seuran hallinnon työntekijöille kuin valmentajille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä urheiluseurojen valmiutta ennaltaehkäistä ja puuttua niin häirintään kuin muuhun epäeettiseen käytökseen. Koulutussisältö on molemmissa webinaareissa sama.

Webinaarit järjestetään seuraavasti:

  • keskiviikkona 6.5.2020 klo 17.00–19.00
    Osallistu koulutukseen
    osallistumislinkin kautta.
  • torstaina 14.5.2020 klo 17.00–19.00
    Osallistu koulutukseen
    osallistumislinkin kautta.

Häirintävapaa urheilu -koulutus on katsottavissa linkin kautta kahden vuorokauden ajan webinaarin päättymisen jälkeen. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatissä. Lisäksi kysymyksiä voi halutessaan lähettää ennakkoon sähköpostitse SUEKin koulutuspäällikkö Piia Pöyhöselle piia.poyhonen@suek.fi.