Mastereiden SM-kilpailuja ei järjestetä kesäkuussa

Frisbeegolfin mastereiden SM-kilpailuja ei järjestetä kesäkuussa 2020 koronavirustilanteen ja sen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. Kilpailujärjestäjä Frisbeegolfseura 7k ja SFL selvittävät mahdollisuutta järjestää tapahtuma myöhemmin vuoden 2020 aikana.

Mastereiden SM-kilpailut oli tarkoitus järjestää 11.-14.6.2020 Turussa Lausteen frisbeegolfpuistossa. Järjestävä seura Frisbeegolfseura 7k sekä Suomen frisbeegolfliitto ovat kuitenkin yhdessä päättäneet, ettei kilpailua järjestetä kesäkuussa. Syynä on koronavirustilanne sekä sen etenemisen epävarmuus. 

Järjestävä seura ja SFL selvittävät yhdessä, onko kilpailu mahdollista järjestää vielä myöhemmin vuoden 2020 aikana. Päätöksessä otetaan huomioon ajankohtainen virustilanne, viranomaisten ohjeistukset sekä Professional Disc Golf Associationin päätökset.

Kuva: SFL / Knuutti Lehtinen