Vuoden 2020 frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutus on nyt myynnissä

Edellisvuosilta tuttu frisbeegolfin Sporttiturva-vakuutus vuodelle 2020 on nyt myynnissä Suomisportissa.

Frisbeegolfin Pohjola Sporttiturva-vakuutuksen hinta vuodeksi 2020 on 65 euroa. Vakuutuksessa on omavastuuosuus, suuruudeltaan 100 euroa. Tuoteselosteen mukaisesti  Sporttiturva tulee voimaan 1.1.2020, kun sen maksaa joulukuun 2019 tai tammikuun 2020 aikana. Jos vakuutuksen maksaa myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Sporttiturva päättyy 31.12.2020. 

Suosittelemme tarkastamaan olemassa olevien tapaturmavakuutusten osalta, mitä ne korvaavat, mikäli lajiliitolla on tarjota lajikohtainen vakuutus. Usein näissä tapauksessa henkilökohtainen tapaturmavakuutus ei korvaa lajisidonnaisia tapaturmia. 

Tarkemmat tiedot vakuutuksesta

Tutustuthan huolella vakuutuksen tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin.

SFL:n kilpailulisenssin hankkiva pelaaja voi ostaa halutessaan itselleen Sporttiturva-vakuutuksen Suomisportista joko lisenssioston yhteydessä tai jälkikäteen. Mikäli olet SFL:n jäsenseuran jäsen, mutta et ole aikeissa hankkia kilpailulisenssiä, voit hankkia itsellesi Sporttiturva-vakuutuksen Suomisportista palvelumaksutoimituksen avulla. 

Ohjeet

Vakuutuksen ostaminen on mahdollista SFL:n jäsenseurojen jäsenille (jäsenyys on näyttävä Suomisportissa). Jäsenyyden osalta, olethan yhteyksissä suoraan omaan seuraasi. Jäsenyyden hankinnan jälkeen voit ostaa vakuutuksen samaan aikaan SFL:n kilpailulisenssin kanssa, jälkikäteen kilpailulisenssin rinnalle, tai ilman kilpailulisenssiä.

Tarkemmat ohjeet Sporttiturva-vakuutuksen ostamiseen löydät täältä. Muut lisenssiohjeet löytyvät kootusti liiton sivuilta Lisenssi ja vakuutus 2020 -sivulta. 


Yläkuva: SFL / Marika Salmi