Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailu käynnistyi Oulussa

Frisbeegolfin kotimaisen kärkikiertueen Prodigy Disc Pro Tourin kolmas osakilpailu avattiin tänään Oulussa, Virpiniemen frisbeegolfradalla. Kilpailun kolmas ja samalla viimeinen kierros pelataan väliaikalähdöin sunnuntaina.

Avoimen luokan kärkipaikalla on avauspäivän jälkeen Mikael Räsänen (Deep in the Forest, Kuopio). Räsänen pelasi toisella kierroksella päivän parhaan Virpiniemessä nähdyn kierrostuloksen lukemin 50 heittoa (-15). Huimaan bogey-free-kierrokseen sisältyi 11 birdietä ja kaksi eaglea.

Kahden kierroksen jälkeen Räsänen johtaa 106 heiton lukemillaan (-24), toisena on Väinö Mäkelä (Puskaputtaajat, Laukaa) 111 heitolla (-19) ja kolmantena Niklas Anttila (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) 112 heitolla (-18). 

Naisten avoimen luokan kilpailua johtaa Oulun frisbeeseuraa edustava Jenni Eskelinen. Eskelinen on avauspäivän jälkeen lukemissa 133 heittoa (+3). Toisena on Maija Laitinen (Rovaniemen Rolffarit) 137 heitolla (+7). Tinja Väisänen (Puskaputtaajat) ja Hannele Määttä (Tomoottajat Disc Golf, Kankaanpää) jakavat kolmossijaa 143 heitolla (+13). 

Hämäläinen, Sylman ja Kälkäjä mastersluokkien kärkipaikoilla 

MP40-luokan kärjessä on avauspäivän jälkeen Marko Hämäläinen (Hämeenlinnan Discaajat) lukemin 118 heittoa (-12). Toisena on Mikko Makkonen (Joen Liitokiekko) 121 heitolla (-9) ja kolmantena Kalle Lehto (Frisbeegolfseura Kouvolan Lentävät Lautaset) 123 heitolla (-7). 

FP40-luokassa Kristiina Sylman (Talin Tallaajat) johtaa lukemin 155 heittoa (+25) ennen Riitta Savolaista (Frisbeegolfseura Kouvolan Lentävät Lautaset) 158 heitolla (+28).

MP50-luokan piikkipaikalla on Jukka Kälkäjä (Oulun Bogitikat). Kälkäjä johtaa lukemin 133 heittoa (+3), toisena on Jari Niskanen (Oulun frisbeeseura) 135 heittoa (+5) ja kolmantena Jukka Määttä (Kempeleen frisbeeseura) 137 heitolla (+7).