Avauspäivä Rovaniemen Amateur Seriesissä pelattu

Kauden viimeinen SM-karsintana amatöörien ja junioreiden SM-kilpailuihin toimiva Amateur Series -kilpailu avattiin tänään Rovaniemellä. Avauspäivänä Toramon frisbeegolfradalla pelattiin kaksi kierrosta.

MA1-luokassa nähtiin avauskierroksella peräti kaksi hole-in-onea: asialla olivat Antti-Väinö Tuokila (Oulun frisbeeseura) neljännellä väylällä sekä Vili Törmänen (Arctic Circle Disc Golf, Rovaniemi) väylällä 10. Kahden kierroksen jälkeen Tuokila johtaa kilpailua. Tuokila oli avauskierroksen jälkeen sijalla 10, mutta nousi toisen kierroksen vedollaan (56, -5) kilpailun piikkipaikalle. Toista sijaa jakavat Henri Tienvieri (Rovaniemen Rolffarit) ja Jani Halonen (Arctic Circle Disc Golf), jotka ovat Tuokilaa perässä yhden heiton verran. 

FA1-luokan kilpailua johtaa avauspäivän jälkeen samaisessa luokassa vuonna 2017 SM-kultaa voittanut Jonna Säkkinen (Pieksämäen Ohiheittäjät). Toisena on Suvi Ylipuranen (Arctic Circle Disc Golf). 

MJ18-luokan kärjessä ennen päätöskierrosta on Juhani Rytilä (Oulun frisbeeseura) ennen toisena olevaa Benjamin Kallunkia (Brahestad Skippers, Raahe) ja kolmantena olevaa Aaro Tuomelaa (Nummelan frisbeeseura). MJ15-luokkaa johtaa Veeti Siliämaa (Frisbeegolf Ruka) ja FJ15-luokkaa Sanni Oikarinen (Arctic Circle Disc Golf).

MA40-luokassa mittelö kilpailun kärkipaikoista on tasaista. Ennen päätöskierrosta johtoa pitää hallussaan Tommi Siurua (Lohjan Liitokiekkoilijat), toisena on Timo Pirkola (Pyhäjoen Frisbeeseura) ja kolmatta sijaa jakavat Janne Martimo (Jätkän Kiekko, Kemi) ja Heikki Niskala (Arctic Circle Disc Golf). FA40-luokkaa johtaa Ritva Huovinen (Arctic Circle Disc Golf) ennen Tuija Niskalaa (Arctic Circle Disc Golf). Antero Saarelainen (Vuorelan Veikot, Siilinjärvi) johtaa MA50-luokan kilpailua ennen Hannu Oikarista (Arctic Circle Disc Golf) ja Mika Tuokilaa (Oulun frisbeeseura).

Huomenna sunnuntaina pelataan vielä kilpailun päätöskierros klo 9 alkaen väliaikalähdöin. 

Tulospalvelu Disc Golf Metrixissä