Prodigy Disc Pro Tour 2019 avattiin Talin frisbeegolfpuistossa

Ensimmäinen kilpailupäivä Prodigy Disc Pro Tourin avausosakilpailussa Talin frisbeegolfpuistossa, Helsingissä on päättynyt. Lauantain aikana kussakin luokassa pelattiin kaksi pelikierrosta. Mukana kilpailussa on yhteensä 144 pelaajaa.

Vuoden 2019 Prodigy Disc Pro Tourin avausosakilpailu Talin frisbeegolfpuistossa on käynnistynyt. Lauantaina kussakin luokassa pelattiin kaksi pelikierrosta 18-väyläisellä radalla. Päätöspäivänä sunnuntaina pelataan vielä kilpailun kolmas kierros väliaikalähtöinä.

Lahden Frisbee Clubin Mikael Häme vastasi avauspäivän parhaasta kierrostuloksesta. Arkistokuva: Sebastian Ratu

Kiertueen pääyhteistyökumppani on Prodigy Disc Europe Oy.

Talin Tallaajien Kristiina Sylman johtaa FP40-luokan kilpailua. Arkistokuva: Sebastian Ratu