Blomroosin & Salosen EM-kaksoisvoitto Sykähdyttävin urheiluhetki -äänestyksessä!

Henna Blomroosin ja Eveliina Salosen upea kaksoisvoitto vuoden 2018 frisbeegolfin EM-kilpailuissa on yltänyt mukaan Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki 2018 -äänestyksen toiseen vaiheeseen.

Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken 2018 -äänestys on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa marraskuussa mukana oli 36 sykähdyttävää urheiluhetkeä. Yleisöäänestyksen perusteella tästä joukosta karsiutui 10 ehdokasta äänestyksen toiseen vaiheeseen. 

Mukana äänestyksessä on myös erittäin sykähdyttävä frisbeegolfhetki, Henna Blomroosin (EM-kultaa) ja Eveliina Salosen (EM-hopeaa) kaksoisvoitto frisbeegolfin EM-kilpailuista, Kroatiasta. Blomroosin ja Salosen kaksoisvoitto äänestettiin eteenpäin, mukaan kisan toiseen vaiheeseen. 

Vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken 2018 toinen äänestysvaihe on käynnissä 17.1.2019 saakka. Äänestyksen tulokset julkistetaan Urheilugaalassa 17.1.2019. Blomroosin ja Salosen kaksoisvoittoa voit äänestää numerolla 6! 

Äänestämään!

Blomroosille (vas.) EM-kultaa, Saloselle (oik.) EM-hopeaa. Kuva: SFL