Vuoden 2018 USDGC pelattu – McBeth voittoon, Paju 15:s

Frisbeegolfin Major-kilpailu United States Disc Golf Championship (USDGC) on saatu päätökseensä Rock Hillissa Yhdysvalloissa. Yhdysvaltalainen Paul McBeth nappasi voiton ennen maanmiehiään James Conradia ja Kevin Jonesia. Seppo Paju oli parhaana suomalaispelaajana kilpailussa 15:s. 

Maailman ratinglistauksessa kärkipaikkaa hallussaan pitävä, lajin nelinkertainen maailmanmestari Paul McBeth saavutti Rock Hillissa uransa toisen USDGC-mestaruuden lukemin 234 heittoa (-34). McBethin edellinen USDGC-voitto on vuodelta 2015.

Kilpailussa toiseksi sijoittui James Conrad kokonaistuloksella 237 heittoa (-31) ja kolmanneksi Kevin Jones 238 heitolla (-30). Viime vuoden mestari Nathan Sexton jäi pronssisijasta niukasti vain yhden heiton päähän. 

Seuratasolla turkulaista Frisbeegolfseura 7k:ta edustava Seppo Paju otti suomalaispelaajista parhaan sijoituksen ollen kilpailun 15:s tuloksella 254 heittoa (-14). Pajun sijoitus oli myös paras eurooppalaisittain. Paju pelasi upeasti eritoten kilpailun kolmannella kierroksella, jolloin hän nakutti koko porukan toiseksi parhaan kierrostuloksen 57 heitolla (-10). 

Kilpailun tulokset kokonaisuudessaan.

Tunnelmia virallisilla nettisivuilla.